Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2010-08-03
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 7 mm
Vikt
245 g
SAB
Qblb
ISBN
9789147095056
Allt du behöver veta om marknadskommunikation (häftad)

Allt du behöver veta om marknadskommunikation

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2010-08-03

Slutsåld

Den här boken är en komplett handledning i hur du konkret arbetar med marknadskommunikation, från början och till slutet. Utgångspunkten är en situation många av oss känner igen: bardisken klockan kvart i tre. Hur ska du lyckas marknadsföra dig själv och attrahera andra - Vem ska du prata med? Vad ska du säga? Hur ska du säga det? När det kommer till kritan är det dessa tre frågor som all marknadskommunikation handlar om.

Läs mer
Om du på något sätt arbetar med eller studerar marknadskommunikation, är det här boken för dig. Med situationen i baren som exempel tar författaren dig med på en resa in i marknadskommunikationens värld. Steg för steg går han igenom alla delar av processen: identifiering och analys av målgrupp och konkurrenter, formulering av målsättning och koncept, utförande och slutligen mätning av resultat. Efter att ha läst boken kan du inte bara omvända din omgivning till egen vinning. Du har även fått lära dig allt du behöver veta om marknadskommunikation. Och du har definitivt haft kul på vägen.
Sagt om boken
"Alla som är intresserade av eller arbetar med marknadsföring och reklam kommer att få nya infallsvinklar och ifrågasätta sina arbetsmetoder efter att ha läst boken." Staffan Jansson, marknadsdirektör Apollo
"Den här boken kommer att göra de allra flesta praktiker bättre på att förstå och använda teori, precis som den kommer att få de flesta teoretiker att bättre förstå vad man praktiskt måste utföra för att uppnå resultat. Jag har själv levt mitt professionella liv med ett ben i akademin och det andra i näringslivet och har länge sett behovet av en sådan här bok. Nu är den skriven." Mats Georgson, fil.dr och lektor vid Stockholms universitet samt varumärkeskonsult
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allt du behöver veta om marknadskommunikation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Glad lärande
  Amra, 13 januari 2011

  Jag hade sett den här boken första gång på biblioteket och var förvånad att man kan även idag göra så fula omslag på böcker. Nästan att inte röra den. Men när jag började att läsa insåg jag att man kan lära sig mycket och ha en bra underhållning samtidigt. Mer som en novell än som en lärobok, men med så många intressanta fakta om marknadsföring. Inte vardaglig i alla fall.

  Lätt att läsa, lätt att lära, kort sagt - att rekommendera.

 2. Verklighetsförankrat och underhållande
  Vanja, 8 november 2010

  Skrivet så vanligt folk förstår, men utan att skriva läsaren på näsan, ger denna bok en grundlig bild över hur marknadskommunikation fungerar som helhet (i både stort och smått).
  Jag kan varmt rekommendera boken både till dig som 'bara är nyfiken' och till dig som faktiskt vill veta vad du pratar om. Eftersom den är skriven med utgångspunkt från att ragga på krogen blir ämnet både underhållande och verklighetsförankrat.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anders Amnéus

 • Thule

  Anders Amnéus

  Thule är berättelsen om den rotlöse Trase Orm. Som litet barn hittas han ensam i en by där pesten dragit fram. Vem han är, är det ingen som vet. Han växer upp i en fosterfamilj, men händelser som han inte verkar råda över för honom snart därifrån ...

 • Allt du behöver veta om Varumärken

  Anders Amnéus

  Vad är ett varumärke, och vad är det bra för? Varumärken handlar om att göra sig märkvärdig - för att särskilja sig ifrån andra och märkas. Det är den korta förklaringen. Vill du veta mer ska du definitivt läsa den här boken. Allt du behöver veta ...