Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
BeGreppbart
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2012-11-15
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 135 x 5 mm
Vikt
186 g
SAB
Qbaab,658.402
ISBN
9789147097067
Strategi (häftad)

Strategi

(3 röster)
Häftad Svenska, 2012-11-15
234
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Strategi kan vara ett välplanerat tillvägagångssätt - eller modetrender och Följa-John-beteenden. Den här boken går igenom klassiska strategiteoretiska perspektiv och nyare teoribildning. Vi får en inblick i praktiskt strategiarbete inom företag och organisationer och i centrala modeller och analysverktyg. Författarna tar även upp aktuella strategidiskussioner, såsom globalisering, innovation, sociala media och hållbarhet.

Läs mer
Sagt om boken
"Denna skrift ger en gedigen sammanfattning av strategifältets framväxt och landar i nutida frågeställningar. Speciellt berömvärd är ansatsen att knyta framställningen till användbara modeller för strategisk analys. Författarna reflekterar också på ett intressant sätt över begreppets innehåll och behovet av företagsstrategier. På så sätt ger boken en mångfacetterad bild av strategiernas förlovade land och lämpar sig väl för den som vill få en orientering om strategifältets innehåll, utveckling och status."
Fredrik Tell, professor i företagsekonomi, Linköpings universitet
BeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt.

Om författarna
Lars Bengtsson är professor i industriell ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola.
Thomas Kalling är professor och chef för Institutet för Ekonomisk Forskning vid Lunds universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Strategi
  2. +
  3. Ledarskapsmetaforer : att förstå ledarskap i verkligheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ledarskapsmetaforer : att förstå ledarskap i ve... av Mats Alvesson, André Lian Spicer (häftad).

Köp båda 2 för 596 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna