Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2015-07-29
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 190 x 15 mm
Vikt
899 g
SAB
Vh,Vpg
ISBN
9789147115099
Pediatrisk omvårdnad (häftad)

Pediatrisk omvårdnad

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-07-29
699
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Pediatrisk omvårdnad ger grundläggande kunskaper om omvårdnad av barn genom barnets samtliga utvecklingsskeden, från födelsen till den vuxna människan, liksom på alla vårdnivåer, från primärvård till specialiserad och högspecialiserad vård. Den pediatriska omvårdnaden beskrivs genomgående utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet och utgår från en professionsetik.

Läs mer
Utvecklingen inom pediatrisk omvårdnad går framåt med snabba steg, och denna nya upplaga av boken har därför genomgående uppdaterats. Den har dessutom kompletterats med tre helt nya kapitel om barn och stress, könsstympning av flickor och plötslig spädbarnsdöd.
Pediatrisk omvårdnad riktar sig främst till blivande sjuksköterskor, barnsjuksköterskor och distriktssköterskor samt barnmorskor på grund- och avancerad nivå. Den rekommenderas även för andra professioner och specialiteter där man arbetar med barn, ungdomar och familjer inom hälso- och sjukvård och kommunal verksamhet.

Om författarna
Inger Hallström är barnsjuksköterska och professor i pediatrisk omvårdnad vid Institutionen för hälsovetenskaper, Medicinska fakulteten, Lunds universitet. Tor Lindberg är barnläkare och professor emeritus vid Barn- och ungdomskliniken, Norrlands universitetssjukhus, Umeå. Bokens övriga författare är alla specialister inom pediatrisk vård och omvårdnad i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pediatrisk omvårdnad
  2. +
  3. Pediatrisk EKG-tolkning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pediatrisk EKG-tolkning av Nina Nelson, Martin Jägervall (häftad).

Köp båda 2 för 1067 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pediatrisk omvårdnad. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra bok om barn
    Flisan , 14 februari 2018

    En mycket bred bok om barn från noll och uppåt. Ger en bred kunskap. Passar såväl på grundutbildning och vidareutbildning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Pediatrisk omvårdnad