Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Livet i Bokstavslandet
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2015-08-07
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Wedsberg, Malin (förf.)
Dimensioner
265 x 195 x 3 mm
Vikt
202 g
SAB
Fc
ISBN
9789147119264

Livet i Bokstavslandet Arbetsbok åk 1

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2015-08-07
183
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Arbeta och lär med tv-serien
Ulf Stark har skrivit fristående läseböcker om de populära tv-figurerna i Livet i Bokstavslandet. Därtill finns arbetsböcker och digitala produkter. Allt utprövat i klass, testat av lärargrupper och granskat av läsforskare. I Livet i Bokstavslandet Arbetsbok Åk 1 jobbar eleverna på egen hand efter gemensamma genomgångar.

Följer säsong 1 av tv-serien
Även Livet i Bokstavslandet Åk 1 har sin utgångspunkt i UR:s tv-program Livet i Bokstavslandet Säsong 1 avsnitt 1-16 (urskola.se). Det är samma program som för förskoleklassen, men nya språkmoment tas upp i läromedlet för åk 1. Efter det gemensamma arbetet läser eleverna i sina läseböcker på nivå Grön eller Röd. Sedan jobbar de i Arbetsboken.

Övningar till varje avsnitt
Livet i Bokstavslandet Arbetsbok Åk 1 har övningar till varje kapitel i Läseboken. Eleverna får träna de aktuella bokstäverna och bokstavsljuden, grammatik/språk- och ordkunskap, samt läsförståelseuppgifter med inferensfrågor.

Utgår från Lgr22
Precis som tv-serien tar läromedlet fasta på modern läs- och skrivforskning, och utgår såklart från Lgr22. I årskurs 1 jobbar man med en kombinerad metod för läsinlärning, men med betoning på ljudmetoden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet i Bokstavslandet Arbetsbok åk 1
  2. +
  3. Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 1 nivå röd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 1 nivå röd av Ulf Stark, Marika Nylund Ek, Marie Trapp, Lena Palovaara, Tarja Alatalo (inbunden).

Köp båda 2 för 423 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »