Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
317
Utgivningsdatum
2015-08-07
Upplaga
2
Förlag
Liber
Översättare
Bo Kärnekull, Ethel Kärnekull, Karin Ashing
Dimensioner
216 x 155 x 21 mm
Vikt
515 g
SAB
Qblb,Qbab
ISBN
9789147122004
Blue ocean strategy : skapa nya marknader utan konkurrens (inbunden)

Blue ocean strategy : skapa nya marknader utan konkurrens

Inbunden Svenska, 2015-08-07
304
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
DEN UTVIDGADE UPPLAGAN AV DEN INTERNATIONELLA BÄSTSÄLJAREN! "Blue Ocean Strategy" är en banbrytande bok som utmanar traditionellt strategitänkande. Den har blivit ett globalt fenomen, en internationell bästsäljare som översatts till 43 språk och sålts i 3,5 miljoner exemplar. Nu med två nya kapitel, ett utvidgat tredje kapitel och ett genomgående aktualiserat innehåll, är boken mer relevant än någonsin. En av 2000-talets viktigaste strategiböcker.

Läs mer
Blue Ocean Strategy uppmanar företag att bryta sig ut ur den mördande konkurrensen på etablerade marknader, den röda oceanen, där deras erbjudanden förlorar sin särprägel och marginalerna krymper, genom att skapa ett nytt marknadsutrymme, en blå ocean, som kännetecknas av ny efterfrågan och där vinst- och tillväxtmöjligheterna är så mycket större. Den här nyskapande boken erbjuder lärdomar, verktyg och modeller som hjälper företag att ta itu med denna utmaning.
Mer info på:
www.blueoceanstrategy.com
http://centres.insead.edu/blue-ocean-strategy/index.cfm
Sagt om boken
"Engagerande bok om hur företag tar sig från att vara en i mängden till att bli det unika företaget som kunden inte ser några alternativ till."
- Lars Bengtsson, professor i industriell ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola
"BOS bygger en innovationsbro mellan strategier och affärsmodeller, på ett sätt och med en mognad som gör den tillgänglig för alla som är intresserad av innovationsfrågor."
- Magnus Penker & Sten Jacobson, Innovation 360 Group AB

Om författarna
W. Chan Kim är direktör vid INSEAD Blue Ocean Strategy Institute och innehar Boston Consulting Group Bruce D. Henderson-professuren i Strategy and International Management vid INSEAD i Frankrike.
Renée Mauborgne är Distinguished Fellow och professor i strategi vid INSEAD. Hon är också direktör vid the INSEAD Blue Ocean Strategy Institute.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Blue ocean strategy : skapa nya marknader utan konkurrens
  2. +
  3. Blue ocean shift : nå framgång utan konkurrens

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blue ocean shift : nå framgång utan konkurrens av W Chan Kim, Renée Mauborgne (inbunden).

Köp båda 2 för 647 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Blue ocean strategy : skapa nya marknader...