Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2017-05-17
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 147 x 8 mm
Vikt
206 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147122295
Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet (häftad)

Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet

(3 röster)
Häftad Svenska, 2017-05-17
309
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den här boken visar tydligt hur vi själva påverkar vår situation och inspirerar dig att göra vad du kan för att skapa en bra social arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

Läs mer
Vi tillbringar en stor del av våra liv på arbetet, och att ha en positiv arbetsmiljö där vi trivs och blir uppskattade är både utvecklande och hälsosamt för oss.
Den här boken visar tydligt hur vi själva påverkar vår situation och inspirerar dig att göra vad du kan för att skapa en bra social arbetsmiljö för dig och dina kollegor.
Du får konkreta tips och idéer på hur du kan agera för att bidra till en arbetsplats som blir bra för dig själv, chefen, dina kollegor och kunderna. Varje kapitel tar upp ett specifikt område som till exempel samarbete, utveckling och motivation. Här finns också tillhörande övningar, som bidrar till medvetenhet och utveckling.
Det går att arbeta med boken och övningarna i grupp men de kan också användas individuellt. Varje kapitel innehåller även ett exempelfall som passar bra som diskussionsunderlag för kapitlets ämne.

Om författarna
Anna Tufvesson har arbetat med ledar- och medarbetarutveckling i 17 år. Hon delar sin arbetstid mellan att vara konsult på Effect Management och att jobba som organisationskonsult i Karlstads kommun. Anna har skrivit flera böcker om ledarskap, bland annat Kommunikation som verktyg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet
  2. +
  3. Aktivt självledarskap - En arbetsbok för att skapa goda relationer på jobbet och hemma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aktivt självledarskap - En arbetsbok för att sk... av Anna Tufvesson (häftad).

Köp båda 2 för 634 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Tufvesson