Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2017-04-05
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Lövgren, Nette (form)
Dimensioner
217 x 153 x 14 mm
Vikt
371 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147122493
Lejonagendan : framgångsrikt ledarskap genom stark hälsa och mental träning (inbunden)

Lejonagendan : framgångsrikt ledarskap genom stark hälsa och mental träning

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-04-05
360
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den här boken vänder sig till dig som är intresserad av framgång, mental träning och ett helt liv. Vi är alla ledare. Först och främst leder vi oss själva, tätt följt av att leda våra närmaste i vardagen. Därefter, direkt eller indirekt, andra grupper av människor, projekt eller organisationer. Ytterst leder vi samhället och den här världen, tillsammans.

Läs mer
Lejonagendan består av åtta mentala förmågor och föreslår att framgångsrikt ledarskap, stark hälsa och personlig utveckling kommer från samma källa, som varken kan eller bör separeras. När din hälsa och mentala kapacitet ökar, kan du välja ett liv där du växer av utmaningarna i stället för att bli överkörd av dem. Varje förmåga presenteras i ett eget kapitel med tillhörande övningar. Fakta blandas med författarens erfarenheter och anekdoter ur både privat- och arbetslivet.
"Jag har sett lionminds på nära håll när jag haft förmånen att arbeta med världsledande atleter, artister och unika ledare. De är mentalt graciösa individer som håller kvar blicken utan att tappa fokus på målet. De ser, lyssnar och utmanar från hjärtat. De låter inte vardagsbrus distrahera dem och de har en ödmjuk men klar bild av sin kapacitet."

Om författarna
CECILIA DUBERG är legitimerad psykolog, specialiserad i hälsopsykologi, ledarskap och mental träning. Hon har arbetat med vetenskapliga metoder ur flera perspektiv: som forskarassistent, universitetslärare, terapeut, rekryterare, ledarskapscoach, teamutvecklare och mental tränare. Lejonagendan är hennes debutbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lejonagendan : framgångsrikt ledarskap genom stark hälsa och mental träning
 2. +
 3. Vanans makt : varför vi gör som vi gör och hur vi kan ändra på det

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vanans makt : varför vi gör som vi gör och hur ... av Charles Duhigg (inbunden).

Köp båda 2 för 606 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lejonagendan : framgångsrikt ledarskap genom stark hälsa och mental träning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd!
  Johanna Kindberg Bakos, 7 oktober 2020

  Cecilia Duberg ger en både personlig och professionell guidning till hur man kan utveckla sig själv både som människa ock ledare.

  Det är uppfriskande med en ledarskapsbok som tar sin utgångspunkt i att en ledare behöver börja med att leda sig själv och ta hand om det som är viktigast först. I en tid då det går att jobba och göra hur mycket som helst är ett stöd för att prioritera och hitta rätt fokus ovärderligt!

 2. Modernt ledarskap i smått och stort
  Monica , 13 september 2018

  Gillar att fakta och verklighet möts, enkel och tydlig, ett extra plus för varje kapitels summering. En ögonöppnare för mig och applicerbar på min arbetssituation. Gillar den skarpt ! Hittar nya aha upplevelser varje gång jag läser/lyssnar om på ett kapitel.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Cecilia Duberg

 • Elefanteffekten : för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten

  Cecilia Duberg

  Det här är inte en bok om elefanter. Det är en bok om människor, om vår ändlösa strävan att förstå varandra och att lyckas tillsammans. Elefanteffekten är en bok om relationer och teamledarskap, relevant för alla som vill bli bra på att bygga det ...

 • Elefanteffekten

  Cecilia Duberg

  Det här är inte en bok om elefanter. Det är en bok om människor, om vår ändlösa strävan att förstå varandra och att lyckas tillsammans. Elefanteffekten är en bok om relationer och teamledarskap, relevant för alla som vill bli bra på att bygga det ...