Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Implementering av sjuksköterskans kärnkompetenser
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2022-01-18
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Vpg
ISBN
9789147128372
Implementering av sjuksköterskans kärnkompetenser (häftad)

Implementering av sjuksköterskans kärnkompetenser

(1 röst)
Häftad Svenska, 2022-01-18
447
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Implementering av sjuksköterskans kärnkompetenser är den tredje boken som handlar om sjuksköterskans kärnkompetenser. Boken vill inspirera alla som söker kunskap om hur sjuksköterskans kärnkompetenser kan implementeras i hälso- och sjukvården och äldreomsorgen. I bokens kapitel belyser författarna hur implementeringen av de sex kärnkompetenserna; personcentrerad vård, samverkan i team, evidensbaserad vård, förbättringskunskap, säker vård och informatik kan genomföras.Implementering av sjuksköterskans kärnkompetenser är den tredje boken som handlar om sjuksköterskans kärnkompetenser. Boken vill inspirera alla som söker kunskap om hur sjuksköterskans kärnkompetenser kan implementeras i hälso- och sjukvården och äldreomsorgen. I bokens kapitel belyser författarna hur implementeringen av de sex kärnkompetenserna; personcentrerad vård, samverkan i team, evidensbaserad vård, förbättringskunskap, säker vård och informatik kan genomföras.

Läs mer
Boken bidrar med kunskap, handlingsberedskap och förståelse för att kunna möta och hantera dagens och framtidens krav på en kvalitativt god hälso- och sjukvård. I det inledande kapitlet presenteras begreppet implementering och implementeringsstrategi. I de kommande kapitel ges exempel på hur implementering av de sex kärnkompetenserna kan genomföras.
Boken är avsedd som kurslitteratur för studenter på grundläggande och avancerad nivå, men passar även kliniskt verksamma sjuksköterskor och andra yrkesverksamma inom hälso- och sjukvård.

Om författarna
Janeth Leksell är legitimerad sjuksköterska, specialistsjuksköterska, med.dr och docent. Hon har en tjänst som omvårdnadsforskare vid Medicinska vetenskaper, Uppsala universitet.
Margret Lepp är legitimerad sjuksköterska, specialistsjuksköterska, auktoriserad dramapedagog, fil.dr i pedagogik och professor i vårdvetenskap med inriktning mot vårdpedagogik vid Institutionen för vårdvetenskap och hälsa, Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet, och vid Høgskolen i Østfold, Halden, Norge.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Implementering av sjuksköterskans kärnkompetenser
  2. +
  3. Kvalitetsutveckling inom omvårdnad : sjuksköterskans professionella ansvar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvalitetsutveckling inom omvårdnad : sjuksköter... av Ami Hommel, Åsa Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 647 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna