Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2020-01-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Eabx
ISBN
9789147131099
Digitala möjligheter : i en lärmiljö för alla (häftad)

Digitala möjligheter : i en lärmiljö för alla

Häftad Svenska, 2020-01-08
229
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
I den här boken får du som lärare tips och idéer om hur du med enkla medel och små förändringar kan skapa en tillgänglig lärmiljö via digitala verktyg i klassrummet. Med hjälp av appar, program och webbtjänster kan du möta elevernas behov i undervisningen på ett enkelt och tydligt sätt. "Det som är nödvändigt för vissa är bra för alla" är bokens genomgående tes.

Läs mer
Materialet fungerar i kurser på lärarutbildningen, i arbetslag eller individuellt. Alla kapitel har tydliga exempel kopplade till undervisningen och avslutas med reflektions- och diskussionsfrågor.

Om författarna
Katarina Eriksson är förstelärare med över 20 års erfarenhet från grundskolan. Utöver lärartjänsten arbetar Katarina som digital pedagogisk resurs i sin kommun. Hon håller i utbildningar, föreläser och anordnar workshops.
Eva Rännar är rådgivare i specialpedagogiska frågor och arbetar med digitalt lärande. Hon är utbildad specialpedagog med 20 års lärarerfarenhet. Eva har även erfarenhet av att hålla i utbildningar, föreläsningar och workshops.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digitala möjligheter : i en lärmiljö för alla
  2. +
  3. Digitalisering i förskolan på vetenskaplig grund

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitalisering i förskolan på vetenskaplig grund av Susanne Kjällander, Bim Riddersporre (inbunden).

Köp båda 2 för 618 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »