Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2020-01-27
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Qb
ISBN
9789147131518
Maxa modet : förändring genom tillit och kommunikation (inbunden)

Maxa modet : förändring genom tillit och kommunikation

Inbunden Svenska, 2020-01-27
345
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hur kan du som ledare kommunicera för att dina medarbetare ska känna sig så trygga på jobbet att de har lust att vara med och driva förändring?
I Maxa modet delar kommunikationsexperten Karin Zingmark med sig av sina bästa råd kring att bygga en organisation präglad av tillit, där förändring ses som något naturligt och positivt och där människor vågar ta risker, säga sin mening, vara sig själva och samarbeta fullt ut..

Läs mer
Författaren visar hur du som ledare kan kommunicera på ett sätt som väcker lust och ingjuter mod kring exempelvis:
- förändring och lärande
- syfte och värderingar
- mål och mandat
- risktagande och nytänkande
- framgångar och motgångar
Maxa modet vänder sig till dig som vill skapa en mer innovativ och kommunikativ organisation men som förstått att ni behöver en trygg grund att stå på för att lyckas. Boken tar upp de viktigaste pusselbitarna i arbetet med att skapa en tillitsfull kultur.

Om författarna
KARIN ZINGMARK har tjugo års erfarenhet av att driva förändring på temat kommunikation och ledarskap, från bland annat Microsoft och MTG. Hon är en flitigt anlitad rådgivare, en engagerad styrelsemedlem och är certifierad i grunderna i Neuroledarskap av the Neuroleadership Institure. Hon har dessutom utsetts till en av Sveriges mest populära föreläsare. Maxa Modet är uppföljaren till hennes debutbok Maxa Snacket (2017) som lyfts av bland andra DN som en av de mest läsvärda managementböckerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Maxa modet : förändring genom tillit och kommunikation
  2. +
  3. Maxa snacket : så når du framgång genom digital kommunikation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Maxa snacket : så når du framgång genom digital... av Karin Zingmark (inbunden).

Köp båda 2 för 685 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Zingmark

  • Maxa snacket : så når du framgång genom digital kommunikation

    Karin Zingmark

    Du är säkert utled på alla människor som pratar om den digitala transformationen. Som säger att företaget måste digitalisera sin affär och förändra - nu! Många högljudda röster driver på dessa frågor, men få ger konkreta råd om hur man faktiskt sk...