Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2020-09-18
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Eabp.01
ISBN
9789147138234
Förskolans teknikundervisning (häftad)

Förskolans teknikundervisning

Häftad Svenska, 2020-09-18
211
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vad teknik är och hur det kan undervisas är långt ifrån självklart för alla som arbetar i förskolan. Men förskolans miljö är full av potential, full av teknik som bara väntar på att utforskas. Författaren visar att teknikundervisning inte behöver vara så krångligt, samtidigt som det är viktigt att förskolläraren har kunskap om teknik för att den tänkta undervisningen ska bli just teknikundervisning.

Läs mer
Förskolans teknikundervisning vänder sig till blivande och verksamma förskollärare, men även till annan personal inom förskolan som är delaktiga i eller ansvarar för barnens utbildning, exempelvis barnskötare och rektorer. Läsaren får exempel på teknikundervisning kopplat till förskolans läroplan och tidigare forskning. Boken utgår till stor del från studier där förskolepersonal i undervisande situationer har intervjuats och observerats.

Om författarna
Pernilla Sundqvist är universitetslektor vid Mälardalens högskola. Hon arbetar med lärarutbildningarna, främst förskollärarprogrammet, där hon undervisar och arbetar med kurs- och programutveckling. Hon forskar om förskolans teknikundervisning och har en bakgrund som förskollärare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förskolans teknikundervisning
  2. +
  3. Teknikutbildning för framtiden - perspektiv på teknikundervisningen i grundskola och gymnasium

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teknikutbildning för framtiden - perspektiv på ... av Sven Ove Hansson, Edvars Nordlander, Inga-Britt Skogh (häftad).

Köp båda 2 för 499 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »