Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2021-09-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Qbab
ISBN
9789147142231
Målstyrning med OKR - från teori till resultat (häftad)

Målstyrning med OKR - från teori till resultat

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2021-09-08
339
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
OKR (Objectives & Key Results) är en metod för målstyrning som har sina rötter i snabbväxande teknikföretag som Intel och Google. Idag används metoden av allt från stora banker till unga startups. Med enkla principer och en effektiv process skapar OKR tydliga resultat och bidrar samtidigt till ett ökat medarbetarengagemang och fokus.

Här finns både teori och praktisk vägledning för att implementera OKR, oavsett storlek på organisation eller bredd på implementering. Boken innehåller exempel, förslag på workshopformat och praktiska rekommendationer. Du lär dig
- hur OKR utmärker sig som metod
- hur du konstruerar effektiva OKR:er
- hur du steg för steg implementerar OKR i ditt team eller organisation
- vad du behöver tänka på för att lyckas i din implementering.

Boken vänder sig till dig som chef eller ledare, men även till dig som medarbetare i en organisation som implementerar OKR eller är intresserad av hur man kan uppnå mer genom effektiv målstyrning.

Om författarna
Niklas Olsson har över tio års erfarenhet av ledarskap och organisationsfrågor i snabbväxande teknikföretag, i roller från vd till marknadschef. Med ett ständigt fokus på förbättring och utveckling har han både implementerat OKR och som konsult hjälpt andra organisationer att lyckas med metoden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Målstyrning med OKR - från teori till resultat
 2. +
 3. Börja göra - en handbok i ledarskap, medarbetarskap och medarbetarkommunikation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börja göra - en handbok i ledarskap, medarbetar... av Niklas Delmar, Emma Egnell, Johan Book (häftad).

Köp båda 2 för 675 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Målstyrning med OKR - från teori till resultat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Informativ och välskriven bok om OKR:er
  Andreas Svitzer , 9 november 2021

  En av få böcker som innehåller allt man behöver veta om OKR:er. Hur man implementerar i organisationen, vilka är dom vanliga problemen man stöter på samt en hel rad exempel som gör det mycket enklare att komma igång och faktiskt göra rätt.

 2. Utomordentlig beskrivning av OKR
  Per Egnell, 5 oktober 2021

  Äntligen! En tydlig och lättläst beskrivning av vad Obective and Key Results är och hur den används i det dagliga strategi arbetet, rekommenderas varmt!

Visa alla 2 recensioner