Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Målstyrning med OKR
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2021-09-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
11 x 193 x 145 mm
Vikt
325 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147142231
Målstyrning med OKR - från teori till resultat (häftad)

Målstyrning med OKR - från teori till resultat

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-09-08
392
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
OKR (Objectives & Key Results) är en metod för målstyrning som har sina rötter i snabbväxande teknikföretag som Intel och Google. Idag används metoden av allt från stora banker till unga startups. Med enkla principer och en effektiv process skapar OKR tydliga resultat och bidrar samtidigt till ett ökat medarbetarengagemang och fokus. Här finns både teori och praktisk vägledning för att implementera OKR, oavsett storlek på organisation eller bredd på implementering. Boken innehåller exempel, förslag på workshopformat och praktiska rekommendationer.

Du lär dig
 • hur OKR utmärker sig som metod
 • hur du konstruerar effektiva OKR:er
 • hur du steg för steg implementerar OKR i ditt team eller organisation
 • vad du behöver tänka på för att lyckas i din implementering.
Boken vänder sig till dig som chef eller ledare, men även till dig som medarbetare i en organisation som implementerar OKR eller är intresserad av hur man kan uppnå mer genom effektiv målstyrning.

Om författaren
Niklas Olsson har över tio års erfarenhet av ledarskap och organisationsfrågor i snabbväxande teknikföretag, i roller från vd till marknadschef. Med ett ständigt fokus på förbättring och utveckling har han både implementerat OKR och som konsult hjälpt andra organisationer att lyckas med metoden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Målstyrning med OKR - från teori till resultat
 2. +
 3. Börsen för alla : vägen till miljonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börsen för alla : vägen till miljonen av Mohammed Salih, André Netzén Örn (inbunden).

Köp båda 2 för 481 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Målstyrning med OKR - från teori till resultat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Informativ och välskriven bok om OKR:er
  Andreas Svitzer , 9 november 2021

  En av få böcker som innehåller allt man behöver veta om OKR:er. Hur man implementerar i organisationen, vilka är dom vanliga problemen man stöter på samt en hel rad exempel som gör det mycket enklare att komma igång och faktiskt göra rätt.

 2. Utomordentlig beskrivning av OKR
  Per Egnell, 5 oktober 2021

  Äntligen! En tydlig och lättläst beskrivning av vad Obective and Key Results är och hur den används i det dagliga strategi arbetet, rekommenderas varmt!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Niklas Olsson

 • Målstyrning med OKR

  Niklas Olsson

  KR (Objectives & Key Results) är en metod för målstyrning som har sina rötter i snabbväxande teknikföretag som Intel och Google. Idag används metoden av allt från stora banker till unga startups. Med enkla principer och en effektiv process skapar ...