Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Börja göra!
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2020-12-16
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Qbab
ISBN
9789147142415
Börja göra - en handbok i ledarskap, medarbetarskap och medarbetarkommunikation (häftad)

Börja göra - en handbok i ledarskap, medarbetarskap och medarbetarkommunikation

(18 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2020-12-16
350
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Det här är en bok om att göra! Att börja göra rätt saker för att öka engagemang, välmående och prestation på arbetsplatsen.

Utifrån perspektiven medarbetarskap, ledarskap och medarbetarkommunikation får läsaren, genom konkreta tips, lära sig hur man stöttar individer, team och organisationer i sin utveckling. Genom att skapa hållbara resultat över tid ökar hela organisationens engagemang och fler människor får möjlighet att öka sitt välmående och sin prestation.Det här är en bok om att göra! Att börja göra rätt saker för att öka engagemang, välmående och prestation på arbetsplatsen.

Utifrån perspektiven medarbetarskap, ledarskap och medarbetarkommunikation får läsaren, genom konkreta tips, lära sig hur man stöttar individer, team och organisationer i sin utveckling. Genom att skapa hållbara resultat över tid ökar hela organisationens engagemang och fler människor får möjlighet att öka sitt välmående och sin prestation.

Läs mer
Här finns konkreta verktyg och praktiska lösningar serverade på ett lättsamt och motiverande sätt. Oavsett om du är chef, medarbetare, jobbar ute på fältet, klurar på företagets strategier, kodar mjukvara, vältrar dig i excel-filer, sitter på kontoret, står i kassan, experimenterar i labbet eller håller koll på lagret så finns här konkreta tips för hur du och dina arbetskamrater tillsammans skapar en arbetsplats som genomsyras av engagemang, arbetsglädje och välmående.

Om författarna
Niklas Delmar har lång erfarenhet av kraften i ett ansvarstagande medarbetarskap och ledarskap. Johan Book har arbetat med ledarutveckling, teamutveckling och förändringsledning i många år. Emma Egnell är kommunikationsexpert med fokus på medarbetarkommunikation.

Med många års erfarenhet i bagaget startade författarna organisationen Hej Engagemang där de arbetar rådgivande med att skapa engagemang och välmående för medarbetare på företag och organisationer. Ett mer engagerat och välmående Sverige helt enkelt!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Börja göra - en handbok i ledarskap, medarbetarskap och medarbetarkommunikation
 2. +
 3. Facilitera! : allt du behöver veta för att framgångsrikt leda människor i workshops

De som köpt den här boken har ofta också köpt Facilitera! : allt du behöver veta för att fram... av Anna Gullstrand (häftad).

Köp båda 2 för 730 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Börja göra - en handbok i ledarskap, medarbetarskap och medarbetarkommunikation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enkel, snygg och pedagodisk
  Alexandra E, 9 februari 2021

  För mig som ledare har jag redan efter en genomläsning fått en hel del handfasta tips på hur jag skall göra för att kunna öka förutsättningarna för mina medarbetare att prestera bättre. Ska bli spännande att sätta mig in djupare i bokens alla delar.

 2. Otroligt bra bok!
  Caroline, 9 februari 2021

  En otroligt bra bok med en massa bra verktyg och skrivet på ett intressant och motiverande sätt! Och heja "lilla stegets kraft!"

 3. Massa härlig kunskap och material att använda!
  Boknörden, 9 februari 2021

  Fullproppad med kunskap och "Börja göra-grejer"! Att den är indelad i olika kapitel för olika målgrupper gör att verkligen är en bok för alla. Rekommenderas varmt!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Ledarutmaningen

  Johan Book

  I ett modernt och komplext arbetsliv där vi ska uppnå gemensamma mål tillsammans krävs det moderna och modiga ledare. Ledare med en djup förståelse i människans drivkrafter och vad det är som skapar både välmående, högpresterande och framgångsrika...