Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Aktivt självledarskap
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2021-09-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
7 x 200 x 144 mm
Vikt
225 g
SAB
Qb
ISBN
9789147143191
Aktivt självledarskap (häftad)

Aktivt självledarskap

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-09-08
348
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  229
Visa alla 1 format & utgåvor
Att kunna leda dig själv på ett aktivt sätt är en viktig kompetens för att du ska vara en uppskattad medarbetare och nå dina personliga mål. Det moderna ledarskapet, som handlar om tillit till medarbetarna, kräver också att du som medarbetare är duktig på självledarskap. Då behövs både kunskap och tid för reflektion om vad det innebär i praktiken.

Boken ger dig kunskaper om hur du leder dig själv för att både må bra och ha goda relationer med kollegor, chef och dem du arbetar för. Det är en arbetsbok med övningar och tips som bidrar till personlig utveckling och till att utveckla dig och dina kollegor som arbetsgrupp.

Här tränar du upp din förmåga att lära nytt, samarbeta med andra, hantera stress, ha självmedkänsla vara en kommunikativ medarbetare och mycket mera. Du kommer att lära känna dina kollegor och dig själv på ett djupare plan.

För att prestera på jobbet behöver även få ditt privatliv fungera. Därför handlar ett kapitel om hur vi får kärleks- och vänskapsrelationer att fungera väl.

Boken lämpar sig utmärkt som studiecirkelsbok på din arbetsplats men är också relevant för alla som är intresserade av personlig utveckling.
Om författaren

Anna Tufvesson har arbetat med ledar- och medarbetarutveckling i 17 år. Hon delar sin arbetstid mellan att vara konsult på Effect Management och att jobba som organisationskonsult i Karlstads kommun. Anna har skrivit flera böcker om ledarskap, bland annat Kommunikation som verktyg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Aktivt självledarskap
 2. +
 3. Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas... av Anna Tufvesson (häftad).

Köp båda 2 för 717 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Aktivt självledarskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tänkvärd och givande bok
  Ann Svalling, 26 april 2023

  En riktigt givande bok med många praktiska övningar. Den fungerar fantastiskt bra för bokcirklar för den får igång mycket intressanta diskussioner! Mycket bra för personlig utveckling och stärkande för en grupp!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Tufvesson

 • Aktivt medarbetarskap : ta ansvar och utvecklas på jobbet

  Anna Tufvesson

  Den här boken visar tydligt hur vi själva påverkar vår situation och inspirerar dig att göra vad du kan för att skapa en bra social arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Vi tillbringar en stor del av våra liv på arbetet, och att ha en positiv arb...