Vattnet går : att vänta och föda barn och den första omtumlande tiden med din bebis (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2017-11-01
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Paulson, Charlotta (form)
Illustratör/Fotograf
Elsa Paulson
Dimensioner
215 x 145 x 30 mm
Vikt
640 g
SAB
Vgab
ISBN
9789150929027
Vattnet går : att vänta och föda barn och den första omtumlande tiden med din bebis (inbunden)

Vattnet går : att vänta och föda barn och den första omtumlande tiden med din bebis

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2017-11-01
219
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vattnet går : att vänta och föda barn och den första omtumlande tiden med din bebis Kan levereras innan julafton
Få perioder i livet väcker så många frågor som en graviditet och den första tiden med en bebis. Hur länge ska jag må illa? Hur ska förlossningen gå? Hur blir jag som förälder? Glädje och förväntan blandas med oro och nervositet. Vattnet går ger svar på många av de funderingar man som blivande eller nybliven förälder kan ha. Barnmorskan Gudrun Abascal, med mångårig erfarenhet av förlossningsvården, bidrar med sin expertis och journalisten och bloggaren Nina Campioni, grundare av podcasten Vattnet går, berättar personligt om sina erfarenheter.

Boken tar bland annat upp graviditetens olika krämpor, träning under och efter graviditeten, vilka gravidplagg som är värda att investera i, förlossningen, vad man gör om man inte hinner in till sjukhuset i tid, de första dygnen med en nyfödd bebis och hur man vårdar relationen till sin partner mellan bebisgos och blöjbyten. Boken vänder sig både till den gravida kvinnan, partnern och andra närstående.

Nina Campioni är modeskribent, författare och journalist som bland annat har varit moderedaktör på Aftonbladet och jobbat på Sveriges Radio, främst P3. Sedan 2014 driver hon podcasten Vattnet går, där hon samtalar med olika personer om att vänta och föda barn. Sedan 2008 driver hon också en populär blogg på Elle. Nina bor i Stockholm tillsammans med sin man och två barn.

Gudrun Abascal har arbetat som barnmorska i över 45 år. Hon har under hela sin karriär strävat efter att förbättra förlossningsvården i framför allt Stockholm, men också i hela Sverige. För detta fick hon S:t Eriksmedaljen 2006. Gudrun har varit initiativtagare till två förlossningskliniker i Stockholm, BB Stockholm och BB Sophia. Hon undervisar blivande barnmorskor och har skrivit ett flertal böcker. Gudrun jobbar även med att hjälpa kvinnor som lider av förlossningsrädsla.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vattnet går : att vänta och föda barn och den första omtumlande tiden med din bebis
  2. +
  3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna