Grindvakterskan (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2018-08-13
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
176 x 110 x 15 mm
Vikt
151 g
SAB
Hc
ISBN
9789150932959
Grindvakterskan (pocket)

Grindvakterskan

(17 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-08-13
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Trött på sin grå vardag har Sofia sagt upp sig för att göra något hon alltid längtat efter: rusta upp Svartsjö slottspark. Problemet är bara att ingen talat om för henne hur förfallen parken är och vad som gömmer sig i myllan. Tack och lov får hon händige Paul till hjälp, som inte bara kan trädgården utan och innan utan också ställer upp i alla lägen. Men ju mer de gräver upp parken, desto mer mystiskt beter sig herrgårdens unge ägare, Eric Sandel. Sofia vet inte hur hon ska förhålla sig till Eric, då han rör upp oanade känslor inom henne. Vad vill han egentligen? Och

vad döljer Svartsjö för hemligheter?

  En av de finaste kärlekshistorier jag läst. Vacker och säker stil både i humor och känslor, plus strålande dialog och älskvärda karaktärer.

Chicklit Revolution

***
ELVIRA BERG är mamma, logoped och författare. Hon älskar ord och hur man kan skapa världar med dem. På dagarna arbetar hon med barn och barnböcker, men efter att barnen lagt sig dricker

hon bubbelvin med sin make och skriver underbart underhållande om kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Grindvakterskan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Romantik, spänning och mystik
  @boktyckaren, 17 mars 2019

  Sofia jobbar som landskapsarkitekt på kommunen, ett tyvärr inte så spännande arbete. Så när hennes mamma tipsar om att man söker folk för att rusta upp den gamla slottsparken på Svartsjö, tvekar hon inte länge.

  För att klara av att röja upp allt förfall i den vackra gamla trädgården kommer Paul till undsättning. En charmig, snygg man, som får Sofia att skratta igen.

  Men hur ska de hinna innan ägaren ska sälja hela herrgården?
  Vem är han, den mystiske Eric Sandel, som hål... Läs hela recensionen

 2. Ser fram emot nästa bok av författaren
  Läslust-Ann, 7 november 2018

  Lättläst bladvändare. En romantisk historia där det hettar till emellanåt, kryddad med en smula mystik. Miljöerna och personerna är fint beskrivna. Hade gärna läst mer om de olika karaktärerna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elvira Berg