Bästa Modellen2 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bästa modellen (del 2)
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2020-07-07
Upplaga
1
Förlag
tobegin
Medarbetare
Lindgren, Tommy (red.) / Svensson, Linda (form) / Pedersen, Liza (form)
Dimensioner
21 x 21 x 20 mm
Vikt
500 g
SAB
Qba
ISBN
9789151949161
Bästa Modellen2 (häftad)

Bästa Modellen2

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-07-07
254
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Förord av Tommy Lindgren

"Jag älskar att rita på blädderblocket. Och jag älskar modeller. När mötet är slut är det inte säkert att alla ser vad det står där på de stora bladen. Men det har hjälpt mig att tänka, att presentera och att sälja. Och det brukar fungera. Bra till och med.

Modeller är en trygghet. Ett sätt att faktiskt komma ihåg allt jag kan, ett koncept för kunskap. Och att överföra den till andra så klart. Det är ju det absolut viktigaste.

Boken "Bästa modellen" från 2016, förlagan till den här, är som gjord för mig. Lätt att läsa, stora bilder och du kan hoppa mellan kapitlen. Som att spela bangolf när det är mycket folk, en hoppar över och spelar hål 11, 12 och 13 för att det är ledigt, sen när jag tillbaka på 4:an igen för att putta är kön är borta. Så bra och så bra är boken. Och så innehåller den ju modeller.

Författaren Charlotta Rydholm svepte in som en virvelvind en dag på jobbet och hjälpte oss att facilitera de svåra frågorna som tydligare utkristalliserade sig i och med #metoo. Då bestämde jag mig att ta rygg på henne. Eller, snarare försöka följa siluetten av henne när hon forsade fram i kommunikationssverige. Jag fick förmånen att göra jobb med henne och jag fick komma på Soffice hemma i hennes kök.

Sen, när jag jag fick frågan om vi ville vara med och utveckla Bästa modellen 2 var svaret väldigt enkelt så klart. Jaa!!!

Här är den nu, den nya modellen med de senaste (nåja) och bästa (kanske) modellerna. Modeller som fungerar som koncept för att komma ihåg och överföra kunskap. Finns det något viktigare, eller roligare? "
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bästa Modellen2
 2. +
 3. .främjaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt .främjaren av Charlotta Rydholm (häftad).

Köp båda 2 för 316 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bästa Modellen2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nyttiga verktyg
  Anna, 18 september 2020

  En bok som inte bara inspirerar och ger en bra insikter, utan också ett riktigt vasst verktyg för alla som på något sätt ansvarar och håller i workshops eller leder människor i kreativa roller. Kan varmt rekommendera alla att läsa den oavsett var man befinner sig i karriären.

 2. En bok som har allt!
  Frans, 19 juli 2020

  Tack för en bok som inspirerar till att våga ta steget mot förändring i såväl stort som smått! De fantastiska illustrationerna och hela layouten gör att man inte kan sluta bläddra.
  En bok som kan användas som inspiration, i skarp läge på jobbet eller som gå-bort-present. Den har allt!

 3. Hjälp i förändringstider
  Margit, 13 juli 2020

  Bästa Modellen2 kommer ut just när organisationer behöver planera sina workshops på nytt och annorlunda sätt.
  Här finns mycket att hämta för alla i behov av förnyelse och effektivitet i en pedagogiskt upplagd och lättillgänglig handbok.
  Njut av estetiken!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Charlotta Rydholm

 • .främjaren

  Charlotta Rydholm

  Att främja fungerar på flera sätt. Det kan nog vara så att du någon gång har hört talas om härskartekniker. Det är tekniker som används när någon, genom makt, försöker bestämma över någon annan. Det är bra att känna till dem och att veta hur du sk...