Osynlig diagnos (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2020-11-26
Förlag
Boktryckarna
Dimensioner
210 x 148 x 19 mm
Vikt
456 g
SAB
Vie
ISBN
9789151973111

Osynlig diagnos

(5 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-11-26
205
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jag var 35 år och mitt i karriären när mina symtom kom smygande efter två omgångar influensa. Det började med smärta i nacken och yrselattacker, och till slut var jag så utmattad att jag inte längre klarade av vardagen. Via banbrytande amerikansk forskning kunde jag till slut diagnostiseras och behandlas rätt; det skulle visa sig att de allvarliga symtomen berodde på samsynsproblem i form av en liten dold skelning. Efter behandling med prismaglasögon är jag helt återställd och sedan upptäckten har jag gjort ett omfattande arbete som mynnat ut i boken Osynlig Diagnos. Boken baseras på över 100 forskningsartiklar och innehåller nya rön bakom många av vår tids vanligaste hälsoproblem såsom smärta, yrsel, ångest och utmattningsbesvär - besvär som genererar ett stort lidande och stora kostnader. Syftet med boken är att sprida kunskapen kring detta allvarliga men för de allra flesta okända ögonproblem och därigenom hjälpa andra människor som lider.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Osynlig diagnos
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 434 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Osynlig diagnos. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Så viktig bok
  Åsa Rosenberg, 30 mars 2023

  Så mycket bra information om ett ämne som verkligen ingen verkar ha hört talas om, framförallt i skolan. Alla optiker och lärare och läkare borde läsa denna!

 2. Välbehövlig bok.
  Åsa Jernberg, 26 februari 2021

  Det är första gången jag läst om en av de diagnoser vi träffar dagligen ur ett patientperspektiv. Det har gett mig en helt ny insikt om hur viktigt det är att se besvärsfritt.
  Tack Carl Fernholm för att du orkade skriva boken!

 3. Ovärdelig bok!
  Rickard, 20 januari 2021

  Författarens egna historia är otroligt gripande, jag kunde inte sluta läsa. Den är spännande och välskriven och jag rekommenderar den till alla. Dessutom innehåller den en lättläst sammanställning av sjukdomen och ställer den i relation till andra sjukdomar som ofta feldiagnosticeras med överlappande symptom (tex utmattningssyndrom). För den som lider av denna i mångt och mycket okända sjukdomen är boken helt ovärdelig!

  Kanske är det någon i din närhet som lider av tex yrsel, spänning eller ledvärk som inte kan härledas?

Visa alla 3 recensioner