Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-15
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 150 x 18 mm
Vikt
439 g
SAB
Qbab
ISBN
9789152353738
Förändringsprincipen. Skapa en kultur av förändring ... (häftad)

Förändringsprincipen. Skapa en kultur av förändring ...

Häftad Svenska, 2019-04-15
371
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Morgondagens brutala förändringstempo måste mötas med nya och radikala grepp. Utmaningen består i att dagens organisationer inte arbetar tillräckligt med förändring. Problemet är bristande omvärldsanalys. Lösningen är att skapa en verksamhet som helt igenom präglas av förändringsdriven omvärldsanalys. I Förändringsprincipen får du veta hur det går till.

För att lyckas krävs det att inte bara ledaren, utan varje medarbetare är delaktig i arbetet - det gäller att skapa en kultur. Författarna tar sin utgångspunkt i lång egen erfarenhet, andra ledares erfarenhet samt aktuell forskning och ger en unik inblick i hur effektivt förändringsarbete kan bedrivas i kombination med omvärldsanalys. De presenterar både de avgörande framgångsfaktorerna och verktygen som skapar resultat.
Förändringsprincipen vänder upp och ner på de traditionella principerna för omvärldsanalys.

Boken vänder sig främst till ledare och beslutsfattare i organisationer, men är tänkt att sättas i händerna på alla medarbetare, för att gemensamt kunna skapa en kultur av förändring och omvärldsanalys.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förändringsprincipen. Skapa en kultur av förändring ...
 2. +
 3. Förändringshandboken : för ledare och medarbetare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förändringshandboken : för ledare och medarbetare av Kelly Odell (inbunden).

Köp båda 2 för 724 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Kommunikativt ledarskap i praktiken : handbok för chefer

  Pär Lager

  Det här är en praktisk och inspirerande bok om det kommunikativa ledarskapet, riktad till alla chefer - inte bara kommunikationsexperter. Den visar hur du kan bli en bättre ledare, så att dina medarbetare kan bli bättre, så att din organisation ka...