Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-15
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 150 x 18 mm
Vikt
439 g
SAB
Qbab
ISBN
9789152353738

Förändringsprincipen. Skapa en kultur av förändring ...

Häftad,  Svenska, 2019-04-15
438
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Morgondagens brutala förändringstempo måste mötas med nya och radikala grepp. Utmaningen består i att dagens organisationer inte arbetar tillräckligt med förändring. Problemet är bristande omvärldsanalys. Lösningen är att skapa en verksamhet som helt igenom präglas av förändringsdriven omvärldsanalys. I Förändringsprincipen får du veta hur det går till.

För att lyckas krävs det att inte bara ledaren, utan varje medarbetare är delaktig i arbetet - det gäller att skapa en kultur. Författarna tar sin utgångspunkt i lång egen erfarenhet, andra ledares erfarenhet samt aktuell forskning och ger en unik inblick i hur effektivt förändringsarbete kan bedrivas i kombination med omvärldsanalys. De presenterar både de avgörande framgångsfaktorerna och verktygen som skapar resultat.
Förändringsprincipen vänder upp och ner på de traditionella principerna för omvärldsanalys.

Boken vänder sig främst till ledare och beslutsfattare i organisationer, men är tänkt att sättas i händerna på alla medarbetare, för att gemensamt kunna skapa en kultur av förändring och omvärldsanalys.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förändringsprincipen. Skapa en kultur av förändring ...
  2. +
  3. Upskill och reskill. Smart kompetensutveckling för dig ...

De som köpt den här boken har ofta också köpt Upskill och reskill. Smart kompetensutveckling ... av Pär Lager (inbunden).

Köp båda 2 för 895 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »