Dyslexi i skolan. Se hela bilden (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2021-04-08
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 170 x 11 mm
Vikt
287 g
SAB
Eue
ISBN
9789152360088
Dyslexi i skolan. Se hela bilden (häftad)

Dyslexi i skolan. Se hela bilden

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2021-04-08
444
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Dyslexi innebär läs- och skrivsvårigheter men också tillgång till specifika styrkor. I denna bok beskriver Susanna Cederquist varför det är viktigt att se hela bilden av dyslexi - att arbeta med både svårigheterna och dyslexistyrkorna och ge eleverna verktyg för framtiden.
Tanken med Dyslexi i skolan - Se hela bilden är att förmedla hur dyslektiker kan uppleva olika situationer. Boken består därför till stor del av fallbeskrivningar, korta berättelser av olika situationer som dyslektiker kan hamna i. I anslutning till dessa beskrivningar ger författaren råd om hur du som lärare kan agera och tänka.
Dyslexi i skolan - Se hela bilden riktar sig främst till yrkesverksamma lärare i alla ämnen, från förskoleklass till gymnasiet, men även till skolledare och övrig personal som kan ha nytta av boken för att öka sin förståelse för dyslexi.
Susanna Cederquist är lärare och har sedan 15 år tillbaka arbetat med att förändra och vidga synen på dyslexi i Sverige. Hon föreläser, håller utbildningar och är rådgivare i frågor om begreppet tillgänglig utbildning. Susanna samarbetar sedan länge nära med internationella forskare och dyslexiexperter runt om i världen.
Texten är tillgänglig via lyssningskoder. Du kan välja att lyssna, läsa den med öronen, direkt från den tryckta boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dyslexi i skolan. Se hela bilden
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 694 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »