Verksamhetsarkitektur - strategi och praktik, uppl 2 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2021-01-21
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
239 x 170 x 15 mm
Vikt
451 g
SAB
Qba
ISBN
9789152360835
Verksamhetsarkitektur - strategi och praktik, uppl 2 (häftad)

Verksamhetsarkitektur - strategi och praktik, uppl 2

Häftad Svenska, 2021-01-21
465
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Verksamhetsarkitektur handlar om att förstå och tydliggöra företagens och organisationernas mål och arbete med hjälp av grafiska modeller. Visualiseringen innebär att alla medarbetare kan få en bra och gemensam kunskap om hur verksamheten fungerar. Genom att synliggöra strukturer och flöden skaffar man sig bättre beslutsunderlag och får samtidigt redskap att enkelt beskriva de förändringar som besluten för med sig.
Författaren till Verksamhetsarkitektur riktar sig till flera olika målgrupper, från praktiskt verksamma beslutsfattare till studenter inom exempelvis IT, affärsutveckling, förändringsledning, organisation och ledarskap. Gemensamt är intresset för att förstå hur verksamhetsarkitektur kan effektivisera och säkerställa beslut och arbete i en verksamhet. Verksamhetsarkitektur är indelad i två delar, en teoretisk och en praktisk del: Del 1 beskriver vad verksamhetsarkitektur är och hur det kan användas, samt hur man planerar, genomför arbetet med och förvaltar verksamhetsarkitektur. Del 2 beskriver konkret och pedagogiskt hur man skapar olika typer av modeller: process-, informations- och regelmodeller, samt tillståndsdiagram.
Alla modellerna i boken går att ladda ner via webbplatsen sanomautbildning.se/verksamhetsarkitektur
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Verksamhetsarkitektur - strategi och praktik, uppl 2
  2. +
  3. Framgångsrikt styrelsearbete i en snabbföränderlig tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Framgångsrikt styrelsearbete i en snabbföränder... av Roland Dansell, Satish Sen (häftad).

Köp båda 2 för 1065 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »