Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2021-08-13
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
216 x 154 x 21 mm
Vikt
481 g
SAB
Qbab
ISBN
9789152361351
Upskill och reskill. Smart kompetensutveckling för dig ... (inbunden)

Upskill och reskill. Smart kompetensutveckling för dig ...

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-08-13
435
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.

ÅRETS HR-BOK 2022

"Hur gör vi lärande till en del av vårt arbetsliv och vår vardag? Den här boken ger dig många tips och praktiska exempel. I denna bok får du bland annat verktyg för analys av långsiktig kompetensmålsättning, hur du analyserar kompetensbehovet och gör en after action review efter en utvecklingsinsats."

Hur gör vi lärande till en självklar del av vardagen på jobbet - och av livet i stort? I UPSKILL och RESKILL visar Pär Lager hur vi kan ta vara på de nya möjligheter till lärande som finns idag, från gratis onlinekurser på världens främsta universitet till nya pedagogiska verktyg och smart omvärldsbevakning.

I boken beskriver han vägen mot en kultur av lärande i fem steg: Sätt ett tydligt, långsiktigt mål för lärandet - att "tända en fyr", stärk medarbetarnas learning mindset - öka lusten och förmågan att lära, red ut vilka kompetensbehov som finns och skapa en lärpolicy - en struktur för hur medarbetarna kan lära sig på bästa sätt, sätt rutiner för vardagslärande, så att det verkligen bli av! Finn rätt former av utbildning och träning - och kanske till och med skapa en egen "akademi".

Boken vänder sig till dig som är chef eller ledare och vill lyfta kompetensutvecklingsarbetet i din organisation eller ditt team till nästa nivå. Men den kan läsas av alla, oavsett yrkesroll, som vill ta större ansvar för sitt eget lärande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Upskill och reskill. Smart kompetensutveckling för dig ...
  2. +
  3. Employer branding : så bygger arbetsgivare starka varumärken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Employer branding : så bygger arbetsgivare star... av Anders Parment, Anna Dyhre, Hieronymus Rony Lutz (inbunden).

Köp båda 2 för 882 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Upskill och reskill. Smart kompetensutveckling för dig .... Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande & handgripliga tips!
    -, 1 april 2022

    Bra och tydliga förslag, exempel och idéer! Lärdomar, fördjupningstips och hänvisning till annan litteratur och forskning, bra tankeväckare! Bör läsas av varje ledare och nyfiken medarbetare!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pär Lager