Bokföring - Din resa från teori till praktik (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2021-11-26
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
298 x 210 x 15 mm
Vikt
702 g
SAB
Qbcb
ISBN
9789152361559
Bokföring - Din resa från teori till praktik (häftad)

Bokföring - Din resa från teori till praktik

Häftad Svenska, 2021-11-26
420
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Bokföring - din resa från teori till praktik är skriven för dig som behöver lära dig bokföring från grunden och som saknar förkunskaper. Boken ger dig en stadig teoretisk och praktisk grund att stå på.
Då boken utgår från legala och andra krav på bokföringen blir det tydligt för dig varför olika arbetsmoment ska utföras och varför bokföringen är uppbyggd på ett visst sätt.
Bokens tyngdpunkt är löpande bokföring och genom flertalet övningar och ett praktikfall lär du dig att kontera vanligt förekommande affärshändelser. Praktikfallet, Matildas Kläder AB, bedriver en enkel verksamhet för att du lätt ska kunna ta till dig de olika bokföringsåtgärderna. I bokens sista kapitel får du följa företaget i arbetet med att avsluta räkenskapsåret, i form av en bokslutsövning.
Varje kapitel avslutas med instuderingsfrågor som hjälper dig att kontrollera om du har förstått det viktigaste i kapitlet. I slutet av boken finns facit både till frågorna och till de praktiska uppgifterna.

Bokföring - din resa från teori till praktik är lämplig för YH-utbildningar och andra typer av utbildningar där studenterna behöver lära sig både de teoretiska och praktiska grunderna i bokföring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokföring - Din resa från teori till praktik
  2. +
  3. SIGNERAD - Sex substanser som förändrar ditt liv: dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD - Sex substanser som förändrar ditt li... av David Jp Phillips (inbunden).

Köp båda 2 för 639 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna