Bokföring - Din resa från teori till praktik (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2021-10-01
Förlag
Sanoma Utbildning
SAB
Qbcb
ISBN
9789152361559
Bokföring - Din resa från teori till praktik (häftad)

Bokföring - Din resa från teori till praktik

Häftad Svenska, 2021-10-01
409
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Bokföring - din resa från teori till praktik är skriven för dig som behöver lära dig bokföring från grunden och som saknar förkunskaper. Boken ger dig en stadig teoretisk och praktisk grund att stå på.
Då boken utgår från legala och andra krav på bokföringen blir det tydligt för dig varför olika arbetsmoment ska utföras och varför bokföringen är uppbyggd på ett visst sätt.
Bokens tyngdpunkt är löpande bokföring och genom flertalet övningar och ett praktikfall lär du dig att kontera vanligt förekommande affärshändelser. Praktikfallet, Matildas Kläder AB, bedriver en enkel verksamhet för att du lätt ska kunna ta till dig de olika bokföringsåtgärderna. I bokens sista kapitel får du följa företaget i arbetet med att avsluta räkenskapsåret, i form av en bokslutsövning.
Varje kapitel avslutas med instuderingsfrågor som hjälper dig att kontrollera om du har förstått det viktigaste i kapitlet. I slutet av boken finns facit både till frågorna och till de praktiska uppgifterna.

Bokföring - din resa från teori till praktik är lämplig för YH-utbildningar och andra typer av utbildningar där studenterna behöver lära sig både de teoretiska och praktiska grunderna i bokföring.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna