Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-08-08
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
211 x 153 x 16 mm
Vikt
389 g
SAB
Ep.04
ISBN
9789152363249

Undervisa på yrkeshögskolan. En handbok

Häftad,  Svenska, 2022-08-08
409
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    292
Visa alla 1 format & utgåvor
Undervisa på yrkeshögskola är en handfast bok som vänder sig till yrkesverksamma lärare men också till dem som funderar på att ta steget och börja undervisa.
Bokens elva kapitel innehåller mängder av användbara metoder, kraftfulla verktyg och exempel på lyckat lärande. Mikael Wirén är en erfaren utbildare av yh-lärare och delar med sig av såväl egna erfarenheter som forskningsresultat.

Att kliva in i ett klassrum på en yrkeshögskola för att undervisa i ett ämne man brinner för är fantastiskt. Men hur gör man egentligen för att lära andra det man själv kan på sina fem fingrar? Lärare i yrkeshögskolan är väldigt duktiga på det de undervisar om, men de har ofta ingen formell utbildning i konsten att utbilda. Undervisa på yrkeshögskola är en handfast bok som vänder sig till yrkesverksamma lärare men också till dem som funderar på att ta steget och börja undervisa. Här finns också många tips som kan vara till hjälp för andra yrkesutövare som möter grupper i sitt arbete. Bokens elva kapitel innehåller mängder av användbara metoder, kraftfulla verktyg och exempel på lyckat lärande. Mikael Wirén är en erfaren lärare och utbildare av yh-lärare. Här delar han med sig av såväl egna erfarenheter som forskningsresultat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Undervisa på yrkeshögskolan. En handbok
  2. +
  3. Psykologins grunder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Psykologins grunder av Lars Karlsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 1193 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »