Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2022-11-01
Förlag
Wisdoms Works
Medarbetare
Keller, Katharina (red.) / Güettler, Mia Maria (red.) / Söderberg, Anna (form) / Flinkenbro, Robert (foto)
SAB
Rai
ISBN
9789152741085
Vila dig stark med yinyoga (häftad)

Vila dig stark med yinyoga

Häftad Svenska, 2022-11-01
269
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Vila dig stark med yinyoga är en bok för unga och gamla, män och kvinnor, för dig som aldrig yogat tidigare och dig som är van yogautövare. I boken finns bilder och tydliga beskrivningar av positioner, pass och meditationer för en mängd olika typer av syften. För dig som vill undervisa i yinyoga ges handfasta tips och råd.

Yinyoga är en vilsam yogaform som ger snabba resultat. Du kommer redan efter en kort tids övande att uppleva ökad mental styrka, inre lugn och en smidigare kropp.

Här delar yogaläraren och journalisten Magdalena Mecweld åter med sig av sina rika kunskaper om yinyoga och meditation. Magdalenas första bok, bästsäljaren Vila dig i form med yinyoga (eng: Serenity Yin yoga) med tillhörande app, har hjälpt hundratusentals människor både i Sverige och resten av världen att hitta sin inre och yttre styrka.

Den nya boken är fylld till bredden med enkla hemma yinyoga-pass, meditationer och utförliga beskrivningar av fysiska såväl psykologiska fördelar med övningarna. Till den som vill undervisa i yinyoga ges många tips och råd.

Exempel på pass från boken:

- För ljusa tankar mot ångest och oro

- Sova

- Coola ner dig för superstressade

- Förälskad öppna hjärtat

- Sträck ut för stela axlar och nacke

- Stark ryggrad

- Sorgens faser

- Chock & PTSD

- Lugn mage och tarm

- Klimakteriet

- Gravid

Magdalena Mecweld är författare och journalist och har undervisat i yoga sedan 2003. Sedan hennes bok och app blivit en internationell succé har hon tillsammans med sin partner Mats Nielsen fortsatt inspirera genom ut bildningar, workshops och föreläsningar om yinyoga.
Visa hela texten

Fler böcker av Magdalena Mecweld