Gör dig kvitt dina heliga kor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
2009-03-20
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Micka Andersson
Originaltitel
Once upon a cow
Medarbetare
Klercker, Susanne af (red.)
Dimensioner
215 x 138 x 17 mm
Vikt
340 g
SAB
Dokb
ISBN
9789153432005
Gör dig kvitt dina heliga kor (inbunden)

Gör dig kvitt dina heliga kor

Inbunden Svenska, 2009-03-20

Slutsåld

Det största hindret för att uppnå lycka och framgång är inteatt misslyckas - det är att inte göra någonting alls.

Alla vill vi leva ett rikt liv, ha meningsfulla relationer och kanske en lönande karriär. Samtidigt är vi ofta själva vår största bromskloss. Varför är det så?
Det här är berättelsen om en ko. En ko som för all framtid förändrar en ung mans liv och tankar. Hur förstår han först när kon blir ihjälslagen.

Den stackars kon representerar varje bortförklaring och rädsla som hindrar oss från att leva det liv vi så gärna vill och förtjänar. Vi har alla sådana heliga kor i våra liv. Vi släpar runt på ett tungt bagage av falska förhoppningar, ursäkter, rädslor och försvar.
Alla dessa självpåtagna begränsningar binder oss till ett liv i medelmåttighet. Ängsligt klamrar vi oss fast i bekvämlighetszonens "man vet vad man har..." medan allt det fantastiska som livet har att erbjuda bara svischar förbi oss.

Kor kan ha många skepnader och färger. De är diskreta följeslagare som kan vara svåra att upptäcka. Men bara den som lever ett "kofritt" liv kan drömma stora drömmar och nå framgång.

Det här är en historia du aldrig kommer att glömma, insiktsfullt och humoristiskt berättad och fylld av medkänsla och visdom. Bokens bärande tanke är ett viktigt instrument för ledare, lärare, föräldrar och unga, ja alla som har en möjlighet att påverka andra.

Dr Camilo Cruz är en av USAs mest produktiva latinska författare, en mästerlig berättare och internationellt bästsäljande med tjugo böcker sålda i mer än en miljon exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilo Cruz