Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2012-05-09
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Klercker, Susanne af (red.) / Carpner, Johan (form) / Lindberg, Björn (foto)
Illustratör/Fotograf
Ulf Wahlberg
Dimensioner
245 x 200 x 20 mm
Vikt
554 g
SAB
Qcaa,641.8
ISBN
9789153437987
K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker (inbunden)

K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2012-05-09
159
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Lär dig laga svenska husmansklassiker på det traditionella, - rätta - sättet. Kalops, dillkött, rimmad oxbringa, rotmos och kalvstek har överlevt under lång tid därför att de - korrekt tillagade - är väl balanserade och ypperliga rätter. Råvarorna är relativt billiga, tillagningssätten okomplicerade och smakerna trygga och välbekanta. Ändå hotas många rätter av marginalisering och glöms rentav bort.

Detta vill Lilla Sällskapet nu råda bot på med sin genuina kokbok. Samtliga recept i boken gör anspråk på att vara standard för hur rätten ska tillagas, för den rätta - K-märkta - smaken.

Vår matkultur förändras ständigt. Men förvandlingar och nyheter behöver inte medföra att vi glömmer det gamla. Det traditionella och det nyskapande kan mycket väl existera sida vid sida. I vår svenska husmanskost återfinner vi de smaker som i många generationer varit självklara matfavoriter.

Lilla Sällskapet, som har funnits i olika skepnader sedan 1814, verkar för att vårda och främja den svenska matkulturen. Boken har tagits fram av Anna Bergenström, Monica Hörner, Jens Linder, Christina Möller och Birgitta Sidh, samtliga aktiva eller före detta ledamöter i Lilla Sällskapet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. K-märkt smak : genuint svenska middagsklassiker
  2. +
  3. Ät hjärnsmart! : maten och knepen som gör dig smartare, gladare och skyddar mot åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ät hjärnsmart! : maten och knepen som gör dig s... av Kristina Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 264 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »