Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2012-07-20
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Rosvall, Anette (form) / Grimsgård, Jenny (foto)
Dimensioner
267 x 200 x 18 mm
Vikt
770 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789155258122

Din matkasse : recept, inköpslistor, middagsmys

(25 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-07-20

Slutsåld

Tid är en bristvara för de flesta människor - vi drömmer om tid för härligt umgänge, tid för goda och mysiga middagar utan stress. Det är en ekvation som är svår att få ihop, särskilt när man även ska äta varierat och plånboken ibland är tunn, ibland lite tjockare och någon fyller år mitt i alltihopa. Den här underbara kokboken har lösningen! I Din matkasse hittar du 16 olika färdiga matkassar med totalt 100 recept på god och varierad vardagsmat som passar de olika årstiderna.

Varje kasse består av fem middagar och minst ett vin- eller öltips till fredagens meny. Färdiga inköpslistor finns till varje kasse, det är bara att välja just den matkasse som du längtar efter och ta med inköpslistan till affären! Det fiffiga är att du själv kan anpassa dina inköp till hur många personer ni är i hushållet och efter tycke och smak.

Det här är en rolig, varm och inspirerande kokbok som löser vardagspusslet. Med igenkännande krönikor inför varje ny matkasse, roliga illustrationer och vackra foton.

Emma Hamberg har gjort sig känd som serietecknare, chefredaktör för Vecko-Revyn, programledare för P3 och som författare av både vuxen- och ungdomsböcker. Tillsammans med formgivaren Anette Rosvall driver hon bloggen Husmorsorna, där de båda matglada morsorna delar med sig av matinspiration, recept och vardagsglädje.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Din matkasse : recept, inköpslistor, middagsmys. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättlagade middagar
  Anders Larsson, 17 mars 2014

  Har du svårt att bestämma vad du skall ha till middag så kan denna bok vara till hjälp. Den har bra enkla recept som går snabbt att laga till. Dessutom inköpslistor för en veckas recept, smart upplägg.

 2. Fin bok med trevliga recept och fina bilder. När man...
  Sandra Anderberg, 19 juli 2013

  Fin bok med trevliga recept och fina bilder. När man är van vid Linas Matkasse blir man dock lite besviken efersom alla moment inte beskrivs (servera maträtten med ris, kan det stå i slutet när man skulle satt på riset för 20 minuter sedan). De flesta recept tar ganska lång tid att laga.

 3. Fin bok med bra recept. Tyvärr har jag inte lyckats...
  Marion Norrman, 21 maj 2013

  Fin bok med bra recept. Tyvärr har jag inte lyckats laga något av alla dessa bra recept. Men det ska bli.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna