Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2010-03-15
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
245 x 180 x 22 mm
Vikt
670 g
ISBN
9789162296575

Svenska lekande lätt

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2010-03-15

Slutsåld

Svenska lekande lätt vänder sig till förskolepersonal som har flerspråkiga barn i sina grupper. Boken tjänar som inspiration och ger en bra grund inför arbetet med att hjälpa barnen att lära sig svenska på ett lätt och lekfullt sätt. Genom lekar och roliga övningar får barnen hjälp på vägen till ett nytt språk. Boken är uppdelad i tre delar. Första delen innehåller en kortare teoretisk bakgrund till språkinlärning och flerspråkighet. I den andra delen finns utförliga beskrivningar till många olika lekar och övningar, inklusive praktiska råd och tips. I bokens sista del finns många bilder att klippa ut och laminera.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Svenska lekande lätt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fullspäckad av idéer för att öva språk på kul sätt
    Linda, 13 juni 2017

    Denna bok gör språkövning i förskolan till en rolig aktivitet och passar många målgrupper. Blyga barn får en röst, nyanlända får nya ord och alla andra får en ökad medvetenhet om språket. Samspelet i övningarna är en stor bonus för barn med autism. Rekommenderas till alla förskolor!

  2. Jättebra urval av språkövningar, som kan anpassas...
    Solrosen, 9 augusti 2013

    Jättebra urval av språkövningar, som kan anpassas efter gruppen - alternativ både för lugna övningar och rörelseövningar, där svårigheten kan ändras. Superfina bilder, som underlättar språkundervisningen!

Visa alla 2 recensioner