Författarkortleken
Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2005-10-01
Förlag
Skrivhälsan AB
Dimensioner
223 x 185 x 29 mm
Vikt
280 g
SAB
G:df
ISBN
9789163173295

Författarkortleken

(15 röster)  |   Läs 7 recensioner
Övrigt,  Svenska, 2005-10-01
465
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ett komplett kit för att komma igång på egen hand! Innehåller: 52 Författarkort, timer, penna och cd-skiva med enkla instruktioner. Nå din kreativa källa, med mjuk och enkel teknik. Frigör skaparkraften och förundras över resultatet!

Är du nyfiken på berättelserna inom dig? Köp Författarkortleken i din bokhandel eller konstnärsbutik!

En ovärderlig gåva till en skrivande vän!

Äntligen ett verktyg för att komma igång med sitt kreativa skrivande på egen hand! Ett givet arbetsredskap för: journalister & skribenter, informatörer, copywriters, redaktörer, präster, pedagoger, bibliotekarier, marknadsförare, konstnärer, forskare, lärare... och för var och en som drömmer om att skriva en smula av sitt inre till liv!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Författarkortleken
 2. +
 3. Boken som öppnas i framtiden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Boken som öppnas i framtiden av Mats Billmark, Susan Billmark (kartonnage).

Köp båda 2 för 616 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Författarkortleken. Sätt ditt betyg »
 1. Älskar min kortlek!
  Marie Tengberg, 11 mars 2019

  Jag är jätte nöjd med min författarkortlek! Kanon verktyg för att få igång kreativiteten. Lätt och rolig att använda. Rekommenderas!

 2. Så spännande
  Karin Rydholm, 25 juli 2018

  Tänk vad man kan få fram saker bara genom att få några ord att börja sin text med och sen bara skriva på! Underbart!

 3. Årets julklapp!!
  Elizabeth Nilsson, 4 januari 2017

  Kan varmt rekommendera denna kortleksbok. Jag fick den i julklapp och jag gillar att skriva men har ibland svårt att börja... denna kortlek får man en mening och skall skriva i tre minuter... det är inte riktigt klokt vilken inspiration man får och så är det kul också att man kan fortsätta med ett kort till och få ihop det till en liten berättelse. Det är också kul när man kan vara några stycken som sitter ihop och skriver.

 4. Inspirerande och förvånande härligt!
  Anna CK, 19 oktober 2016

  Ett härligt kit som gör gott för både själ och hjärta. Skrivlusten kommer av sig själv bara av att öppna paketet. Kan användas på så många olika sätt, antingen i sitt eget skrivande som ett sätt att hitta sin egen skrivglädje och energi, eller som ett spel tillsammans med familjen och/eller likasinnade. Rekommenderas å det varmaste!

 5. Spännande, fantasieggande.
  moonwriter (Åhus), 11 augusti 2016

  Bara när man ser förpackningen ler man, den är helt underbar. Så spännande och utvecklande för fantasin att sedan följa instruktionerna för att skriva. Kan verkligen rekommendera denna "bok" som innehåller kortlek,CD-skiva, tidtagarur och instruktioner, till den som har skrivklåda.

 6. Författarkortleken början till en uppsats

  Författarkortleken var över förväntan mycket bra. Det är roligt
  att få en start av dessa korten. Skriver varje dag! Kan

  ekommendera Författarkortleken

 7. Inspirerande och lustfyllt!
  Marita med familj, 3 november 2008

  Jätterolig idé! Lätta instruktioner om hur man skriver korta berättelser på endast 3 minuter. Alla i familjen brukar vara med och vi läser upp de fantastiska små alstren för varandra. Vilken fantasi och vilken kreatitivtet vi alla har inom oss! Vi känner oss jätte duktiga. Detta kreativa skrivsätt med enkla regler får oss att vilja skriva mer. Barnen som går på mellanstadiet är också mycket nöjda med sina berättelser och de är också väldigt förvånade över hur duktiga de är. Vi kan varmt rekommendera detta kreativa skrivsätt. Alla kan!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Ann Westermark