Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
299
Utgivningsdatum
2010-06-07
Upplaga
1
Förlag
Mona Nilsson Miljöbyrå
Originaltitel
Mobiltelefonins hälsorisker. Fakta om vår tids största miljö- och hälsoskandal
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
318 g
SAB
Pcjb,Vnbb
ISBN
9789163331480
Mobiltelefonins hälsorisker : fakta om vår tids största miljö- och hälsoskandal (häftad)

Mobiltelefonins hälsorisker : fakta om vår tids största miljö- och hälsoskandal

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad, Svenska, 2010-06-07
189
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ända sedan 1960-talet har forskare beskrivit ett antal sjukdomssymtom som fått samlingsnamnet "mikrovågssyndromet" och som uppstår när människor utsatts för mikrovågor under en längre tid.

Trots kunskapen tillåts mobilindustrin att förorena miljön med allt mer mikrovågor i allt fler sammanhang. Idag exponeras vi dygnet runt för strålningsnivåer som är högre än någonsin tidigare i historien.

Allt fler människor från olika delar av världen vittnar idag om de symtom som beskrevs i mikrovågssyndromet och kopplar dessa till trådlös teknik. Ett ökande antal läkare och experter varnar för allvarliga konsekvenser.

Mobiltekniken innebär risker inte bara för människorna utan för hela ekosystemet. Men riskerna har mörklagts och tonats ner av industrin och myndigheterna. Den här boken ger dig fakta om den forskning de inte vill berätta om. Den avslöjar också WHO:s, experternas och myndigheternas samarbete med och kopplingar till mobilindustrin.

Ur boken Mobiltelefonins hälsorisker: "Jag vill att allmänheten ska veta att vetenskapen inte bedrivs så som den beskrivs i tidningarna. Jag vill att gemene man ska förstå att de inte rakt av kan acceptera vetenskapsmäns uttalanden utan måste ta dem med en nypa salt, eftersom de alltför ofta tjänar egna intressen och vilseleder. På det sätt som vetenskapen för närvarande finansieras och utvärderas, lär vi oss mer och mer om mindre och mindre, och vetenskapen blir vår fiende i stället för vår vän" Professor Robert O. Becker.

Mona Nilsson är miljöekonom och journalist. Hon skriver i tidningen Miljömagasinet. Boken Mobiltelefonins hälsorisker - Fakta om vår tids största miljö- och hälsoskandal bygger på sju års omfattande research: Granskning av forskningsresultat, myndighetsdokument och mediabevakning, intervjuer med forskare, mobilstrålningsskadade, läkare, experter, myndighetsrepresentanter m.fl. Mona Nilsson är flitigt anlitad som föredragshållare och har tidigare gett ut Spelet om 3G - fakta och desinformation i det trådlösa samhället.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mobiltelefonins hälsorisker : fakta om vår tids största miljö- och hälsoskandal
 2. +
 3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mobiltelefonins hälsorisker : fakta om vår tids största miljö- och hälsoskandal. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den viktigaste boken av alla i vår tid!
  Trippel Henke, 6 april 2019

  Den här boken är helt oumbärlig. Den tar upp hela det fruktansvärda bedrägeriet som mobilindustrin har lyckats genomföra med hjälp av sina lakejer; betalda journalister och aningslösa politiker, samt helt skrupelfria lobbare m.fl. De flesta politikerna är grundlurade av denna oheliga allians, som rent internationellt sträcker sig in i WHO och andra organ - dock hör Sverige till de allra värst drabbade. Befolkningen har offrats som försökskaniner på mobilindustrins altare. Först tänker man att... Läs hela recensionen

 2. Jätteviktig info i denna bok
  s.c., 13 februari 2014

  Vågade inte läsa den färdig, då när jag köpte den, för jag insåg att min hälsa och mitt liv hängde på en skör tråd, men nu när jag med kunskap och hjälp av en superduktig näringsterapeut m.m. och en massa mineraler och vitaminer etc. kommit tillbaka till livet i någorlunda fysisk balans, så har jag läst färdigt denna bok, som varje människa borde läsa för att förstå, att era barn inte bör gå omkring med mobiltelefoner på jämt och att föräldrar borde säga ifrån till att det inte bör få finnas trådlösa enheter i skolorna överallt....

 3. Mobilen är ofarlig! Mobilen ger cancer!
  ARA, 20 augusti 2010

  Hur kan olika tidningar ge så olika budskap om en och samma forskningsstudie? Varför ingår ingen helt oberoende forskare i svenska myndigheters expertråd kring elektromagnetiska fält och strålning? Finns det forskning som visar att människor får sömnstörningar och andra problem nära mobilbasstationer? Vad är våra gränsvärden egentligen satta att skydda emot och varför är de så mycket lägre i vissa andra länder?

  Dessa och andra frågetecken rätas ut i boken Mobiltelefonins hälsorisker ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mona Nilsson

 • Kärleken segrar

  Mona Nilsson

  Christina åker till sitt föräldrahem för att närvara vid sin systers bröllop. När hon träffar sin blivande svåger får hon en mindre chock och allt tar en helt annan vändning än vad hon räknat med. Född i Arvidsjaur 1957 och uppväxt i det lilla gru...

 • Diamantringens Förbannelse

  Mona Nilsson

  När Lindas farfar dör ärver hon en diamantring. Tyvärr följer även en förbannelse med ringen.