Studentmat : snabba rätter som boostar kropp & hjärna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2017-05-31
Upplaga
1
Förlag
PrintWorks
Medarbetare
Krizan, Nicolas (form)
Illustratör/Fotograf
Karin Ohlsson
Dimensioner
215 x 153 x 13 mm
Vikt
345 g
SAB
Qca
ISBN
9789163613616
Studentmat : snabba rätter som boostar kropp & hjärna (häftad)

Studentmat : snabba rätter som boostar kropp & hjärna

(4 röster)
Häftad,  Svenska, 2017-05-31

Slutsåld

Denna bok vänder sig framför allt till dig som är student, med hänsyn till hur vardagen ser ut gällande tid, boende, ekonomi, pluggande och festande. Det är en bok för dig som helst inte vill laga mat, än mindre lägga så mycket tid eller pengar på mat, men som ändå vill må bra och prestera ditt bästa i studierna och vardagen.

För många är studentlivet den roligaste tiden i livet. Tentaplugg som övergår till nattsudd. Nya vänner och nya aktiviteter. Det innebär också eget ansvar, att flytta hemifrån och att rå sig själv. Köpa och laga mat, äta och diska. Plötsligt står du där själv i butiken och ska handla mat, men vad ska du välja? Att bra mat gör dig gott vet du, men hur viktigt är det egentligen? Hela två tredjedelar av immunförsvaret sägs ligga i magtarmkanalen som i sin tur står i nära kontakt med hjärnan. Bra mat stärker ditt immunförsvar så att du blir piggare, gladare, friskare och orkar mer.

Recepten i den här boken är speciellt framtagna för att bygga ett starkt immunförsvar enligt IFD, Inflammation Free Diet-systemet, som du kan läsa mer om i boken. Vi har utgått från matvaror som generellt sett är billiga, snabblagade och använder lite disk för att passa in i ett studentkök.

Nu kan du få tid och pengar över till annat samtidigt som du ger din kropp det bästa budgetbränslet för att hålla dig frisk, umgås med vänner, träna, plugga och ge järnet på tentorna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »