9 : nio resonemang om varumärken och varumärkeskommunikation (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2014-09-15
Upplaga
1
Förlag
Nine Yards
Medarbetare
Andersson, Daniel (red.) / Lundell, Peter (form) / Jansson, Johan (form) / Gemoll, Mini (foto)
Illustratör/Fotograf
S Camilla E Boström, Henrietta Sterner, Peter Lundell
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
480 g
SAB
Qbla
ISBN
9789163759338
9 : nio resonemang om varumärken och varumärkeskommunikation (häftad)

9 : nio resonemang om varumärken och varumärkeskommunikation

Häftad Svenska, 2014-09-15
309
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Varor och tjänster är sedan en tid tillbaka inte längre tillräckligt för att skaffa sig lojala köpare, konsumenter och följeslagare. Enbart fördelaktiga produktegenskaper räcker inte längre till för att övertyga. I stället har varumärket, och vårt förhållande till detta, mer och mer kommit att stå i fokus då det handlar om de val vi gör och - i slutändan - huruvida ett företag eller till och med en hel bransch är lyckosam eller misslyckas kapitalt. För att komma tillrätta med detta glapp och ge varumärken och deras historier smak och färg, har kommunikatörer och marknadsförare mer och mer kommit att luta sig mot begrepp som Brand Experience, Storytelling och Content Marketing.

I boken 9 sammanfattar Jörgen Svedberg sina och Brand Experience-byrån Nine Yards samlade erfarenheter och insikter om varumärkeskommunikation. Han gör det i nio resonemang och på ett sätt som berör alla, men kanske speciellt dig som ansvarar för ett varumärke, oavsett om det gäller ett företag, organisation, förening eller en person. Det handlar om förutsättningar om att förstå, hitta sitt varför, definiera ett tydligt ledarskap och om att hitta verktygen för att orka, hela vägen fram till ett omtyckt, kanske till och med älskat, varumärke.

Om författaren.

Jörgen Svedberg har arbetat med strategisk och taktisk kommunikation i mer än 30 år. Han har arbetat för en lång rad svenska industri- och tjänsteföretag och offentliga organisationer. Jörgen arbetar idag främst som rådgivare inom varumärkeskommunikation och varumärkesutveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 9 : nio resonemang om varumärken och varumärkeskommunikation
  2. +
  3. Allt du behöver veta om Varumärken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt du behöver veta om Varumärken av Anders Amnéus (häftad).

Köp båda 2 för 630 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Recensioner i media

"Många läroböcker i varumärkeskommunikation har en viss slagsida åt det akademiska, där modeller och eleganta teorier blir huvudsak och självändamål. Jörgen Svedberg är en rutinerad praktiker som använder teorierna på sitt eget sätt - det vill säga där de faktiskt gör nytta. Han lyfter diskussionen till en ny nivå genom att visa både hur man lägger grunden för ett bra varumärkesarbete och hur man får det att fungera i praktiken, i dagens medielandskap. Rekommenderas!"
Helena Nilsson, marknads- och kommunikationschef, Stockholmsmässan

"Nu har jag läst ut boken 9 med stor behållning och inser att ju mer jag lär mig om kommunikation och varumärken, desto mer inser jag att det finns att lära!"
Joakim Hökegård, Business Developer & Communications Strategist, HiQ

"En personlig bok om varumärken, om vad det är och inte är, om varför det är viktigt och hur man kan tänka och agera för att utveckla starka varumärken. Gott så! Men Jörgen Svedbergs bok är mycket mer, den berättar historier så att du blir intresserad, nyfiken och inspirerad. Och det är något i tonen, i den personliga berättarrösten som gör att man förstår att Jörgen inte bara har kunskap utan också brinner för det han skriver om. En bok att tycka om, få insikter av och rekommendera!"
Åsa Lindell, VD, författare och inspiratör, Meetmarket AB,

"9- nio resonemang om varumärken och varumärkeskommunikation" är en inspirerande bok som utan att lämna några tvivel slår fast devisen att starka varumärken skapas inifrån och ut. Den har en lättsam tonalitet och en strategiskt tyngd. Boken är handlingsorienterad och bör läsas av alla kommunikatörer och ledare som vill ta styrning över sitt varumärke. Jag kan varmt rekommendera den."
Anna Almberg, kommunikationsstrateg, Idémera AB

"Jag läser din bok för fullt och är som besatt, vilken fantasisk bok du skrivit, wow!!! Jag läser varje sida två gånger, inte för att jag inte förstår eller har lässvårigheter utan för att det är så inspirerande och tankeväckande. Tack!"
Mia Thelin, vVD & Teaterchef, Astrid Lindgrens Värld

"Sitter på tåget Stockholm-Göteborg och har precis avslutat läsningen av din bok. Den är jädrans bra! Extra förtjust är jag i ditt angreppssätt. Det substantiella i form av reflektioner, din resonerande stil med utvikningar till kända och mindre kända exempel. Det språkliga i form av ditt tilltal och lättsamma, icke teoretiska, formuleringar. Att du sitter framför läsaren i en fåtölj med pipan i mungipan och för en diskussion med vederbörande gör den lättläst, intressant och tankeväckande. Stimulerar till egen reflektion. Riktigt bra, förtjänar stor spridning!"
Mats Erasmie, Vice President, Cordovan AB

"Som student känns det fantastiskt uppfriskande med en bok där teori och akademi får lämna plats åt erfarenhet och verklighet. Som läsare uppmuntras jag att själv reflektera över de olika frågeställningarna som dyker upp, samtidigt som välformulerade reflektioner, rekommendationer och konkreta exempel följer med mig på vägen. Jörgen Svedbergs 9 är ett måste om man vill förstå varumärken!"
-Gustav Jönsson, Handelshögskolans i Göteborg Studentkår