Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2016-02-12
Upplaga
1
Förlag
Calwardos
Originaltitel
Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död
Dimensioner
220 x 165 x 15 mm
Vikt
501 g
SAB
Dokc
ISBN
9789163796548

Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-02-12
269
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Christina Karlberg och Marita Warborn Lundgren miste hastigt sina livskamrater. Öppet och ärligt berättar de om jordbävningen och livet efter. De vill förmedla att det går att överleva en enorm förlust och att det till och med får att komma tillbaka till det där som kallas livet. Det är till och med möjligt att kunna tänka sig en framtid igen
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död
 2. +
 3. Cancerbrev : om att leva med och dö av cancer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Cancerbrev : om att leva med och dö av cancer av Fritjof Sahlström, Leena Sahlström (häftad).

Köp båda 2 för 503 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven och viktig bok
  Marias bokhylla, 9 september 2020

  Jag är lyckligt gift : Min man är bara lite död är en stark och bra skriven bok. Vi får följa tankar och känslor hos Christina Karlberg och Marita Warborn Lundgren genom stor del av boken, men ibland även andra röster från deras familjemedlemmar eller någon annan som gått igenom en plötslig förlust. Både Karlberg och Warborn Lundgren förlorade sina män vid plötsliga och oväntade dödsfall och hittade varandra i en grupp på Facebook - Vimil - Vi som mist någon mitt i livet.

  Det här är ... Läs hela recensionen

 2. Ärlig naken och välskriven
  @bettan_bokprataren (Örebro), 6 november 2019

  En otroligt välskriven bok om ett mycket svårt ämne. En bok jag tror och tycker att alla borde läsa vare sig man mist en nära anhörig, en vän. Eller bara för att få en inblick och en större förståelse för hur jag som står bredvid kan vara eller om jag själv är drabbad få förståelse för att jag inte är ensam.

  Författarna förmedlar så mycket känslor, tankar och de delar med sig av många svåra stunder, de gör det med en sådan klokhet så det blir uthärdligt och fint att läsa.
  Ett st... Läs hela recensionen

 3. Fantastisk bok
  Lena, 22 februari 2016

  Fick denna fantastiska bok i helgen av min svägerska. Jag slukade boken. Väldigt mycket stämmer med hur mitt liv varit och hur det känns sedan min man dog för 8 år sedan i cancer. Så skönt att få ord på känslorna. Tack Marita och Christina

Visa alla 3 recensioner