Safirblå (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ädelstens-triologin (del 2)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
392
Utgivningsdatum
2013-03-25
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Christine Bredenkamp
Originaltitel
Saphirblau
Medarbetare
Adolfsson, Ellen (form)
Dimensioner
220 x 140 x 30 mm
Vikt
553 g
SAB
uHce
ISBN
9789163869624
Safirblå (inbunden)

Safirblå

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-03-25

Slutsåld

Åh, Mmmmm och Mer! är det enda Gwendolyn kan tänka under den första kyssen. De börjar kyssas 1912 och slutar i nutid. Gwendolyn har en gen som gör att hon kan resa i tiden. Som tur är har även Gideon det. Kärleken börjar mitt i ett tidssprång, men när de är tillbaka sätts den på prov.

Gwendolyn inser att hon snarast bör ta sitt förnuft till fånga, inte låta hormonerna styra, om det alls ska bli någon kärlek, tidlös eller ej! Det gäller istället att fokusera på att rädda världen OCH lära sig att dansa menuett (och inget av det verkar enkelt). Det ordenssällskap som vill att Gwendolyn och Gideon hämtar blod från andra tidsresenärer för att läsa in dem i kronografen, verkar ha dolda motiv. Ska hon gå dem till mötes eller ... Så möter hon sin morfar när han var ung, och tillsammans börjar de smida planer!

Trilogin om Gwendolyn är feel good-fantasy, med värme, humor och normala tonårsbekymmer. Den prisbelönta trilogin har översatts till över 30 språk. I USA har den gjort stor succé och nu görs det även biofilm av böckerna.

Kerstin Gier skriver spännande, lättläst, roligt och historiskt kittlande. Det är väldigt smart gjort, och man känner sig smart som läsare! Rubinröd (del 1) kom ut 2012 och Smaragdgrön (del 3) ges ut under 2013.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Safirblå. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Minst lika rolig och charmig som den första boken! Jag...
    Cissi, 27 maj 2013

    Minst lika rolig och charmig som den första boken! Jag bara älskar att läsa hur Gwen och Gideon ryker ihop. Längtar verkligen efter tredje och sista boken nu!

  2. Bra fortsättning av Rubinröd och man längtar efter...
    lenka107, 9 maj 2013

    Bra fortsättning av Rubinröd och man längtar efter fortsättningen! Jag gillar det historiska och tidsresorna. Jag ser fram emot att läsa sista delen och kunna knyta ihop alla lösa trådar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kerstin Gier