En liten skär & alla bråkiga brokiga : en brokig antologi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2014-08-25
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Berglin, Lotta (form)
Illustratör/Fotograf
Stina Wirsén
Dimensioner
200 x 265 x 10 mm
Vikt
608 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163879906
En liten skär & alla bråkiga brokiga : en brokig antologi (inbunden)

En liten skär & alla bråkiga brokiga : en brokig antologi

(11 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-08-25

Slutsåld

En antologi som sprudlar av fantasi. I Carin och Stina Wirséns brokiga värld finns det plats för pedagogik såväl som språkliga krumbukter. Allt serverat med en stor dos lekfullhet, humor och virvlande bilder. 2006 kom den första boken om liten skär och många små brokiga, och sedan dess har det blivit många berättelser om dessa färgstarka karaktärer. I den här unika samlingsutgåvan har vi samlat bilderböcker, temauppslag, myllerbilder och nyskrivet material ur den brokiga världen. Carin och Stina Wirsén skapar tillsammans böcker med stor läsglädje. Idén bakom böckerna om liten skär och de små brokiga är den lustfyllda språkleken. En efterlängtad antologi full av bångstyriga berättelser om färger, former, humör, motsatser, läskigheter och kanske en och annan karamell.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En liten skär & alla bråkiga brokiga : en brokig antologi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Populär
  mariamne (Åkarp), 7 juni 2015

  Alla våra 3-års barnbarn älskade ordet parallellogram och alla små kluriga rim. De två tvillingarna läste hela boken för mig. De kunde hela utantill! Och när jag ritade figurer för dem visste de direkt om det var en kvadrat eller rektangel.
  Det är inte alltid så lätt
  för en mormor att träffa rätt!
  Men den här var verkligen uppskattad av alla barnbarn både i Sverige och Norge

 2. Favoriten!
  Sara Lindblad, 6 januari 2015

  Denna bok läses varje kväll vid nattning av 3,5-åringen. Vi båda älskar Stina Wirséns illustrationer och texterna är också fina!

 3. Fin samlingsbok
  Elin Sund, 30 december 2014

  Perfekt samlingsbok och fin som gåva till de yngre barnen. Roliga korta berättelser på rim med fina illustrationer. En bok som gillas av både vuxna och barn.

 4. Fantastisk & inspirerande
  Bo, 24 september 2014

  En bok med berättelser som älskas av både barn och vuxna, här samlad på bästa sätt. Det är innovativt och roligt, originellt och medryckande. Barnen älskar detta. Illustrationerna och orden, rytm i språk och bilder är fräscht och medryckande, problematiserande på ett smart sätt utan att skriva någon på näsan. Lilla hjärtats öden och äventyr är underfundiga, roliga och ur barnbokssammanhang så skönt pretentionslöst. Stort plus för de roliga och tydliga teckningarna som gillas av barn direkt. E... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om En liten skär & alla bråkiga brokiga : en...