En liten skär och alla bråkiga brokiga : en antologi (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (66.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2017-12-06
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789163882494
En liten skär och alla bråkiga brokiga : en antologi (e-bok)

En liten skär och alla bråkiga brokiga : en antologi (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-12-06
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
En antologi som sprudlar av fantasi. I Carin och Stina Wirséns brokiga värld finns det plats för pedagogik såväl som språkliga krumbukter. Allt serverat med en stor dos lekfullhet, humor och virvlande bilder. 2006 kom den första boken om liten skär och många små brokiga, och sedan dess har det blivit många berättelser om dessa färgstarka karaktärer. I den här unika samlingsutgåvan har vi samlat bilderböcker, temauppslag, myllerbilder och nyskrivet material ur den brokiga världen. Carin och Stina Wirsén skapar tillsammans böcker med stor läsglädje. Idén bakom böckerna om liten skär och de små brokiga är den lustfyllda språkleken. En efterlängtad antologi full av bångstyriga berättelser om färger, former, humör, motsatser, läskigheter och kanske en och annan karamell.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En liten skär och alla bråkiga brokiga : en antologi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    Tina, 6 mars 2019

    Underbara illustrationer och pråkmässigt passar den också såväl ettåring som femåring. Kan verkligen rekommendera boken att ge bort i present!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om En liten skär och alla bråkiga brokiga : ...