Bästa modellen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2016-05-26
Upplaga
1
Förlag
tobegin
Originaltitel
Bästa Modellen
Medarbetare
Olovsson, Niklas (form) / Jiunn Tzer Yu, Mickel (form)
Illustratör/Fotograf
Niklas Olovsson, Mickel Jiunn Tzer Yu
Dimensioner
220 x 220 x 15 mm
Vikt
555 g
SAB
Qba
ISBN
9789163906909
Bästa modellen (häftad)

Bästa modellen

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2016-05-26
199
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Vilka verktyg och förhållningssätt har människor som är duktiga på att samarbeta? De arbetar med flow, inspiration och ständigt lärande. De utvecklar, testar, utvärderar... och de använder modeller för att tänka klarare. I den andan har vi samlat ihop 53 modeller och presenterar dem på ett inspirerande sätt. Detta är inte en lärobok. Det är en bok full med vägar vidare, för alla som engagerar sig i att skapa en hållbar nutid/framtid.

Den här boken är full av möjligheter. Handlingskraftiga förändringsagenter kommer att känna igen sig och påminnas om modeller de gillat men glömt. Och de kommer att få tips om modeller de ännu inte upptäckt.

"Charlotta Rydholm, tidigare utbildningschef på Berghs School of Communication, har tillsammans med redaktören Anna Laurin och illustratörerna Michel Jiunn Tzer Yu och Niklas Olovsson sammanställt boken med den passande titeln Bästa modellen. Den innehåller drygt 50 modeller som kan användas i allehanda utvecklingsprojekt.
Modellerna presenteras kortfattat med beskrivande illustrationer men förklaras inte på djupet. Boken är tänkt att utgöra en uppslagsbok för utvecklingsmodeller som användaren kan låta sig inspireras av. Den modell som faller i smaken och som passar för ändamålet får sedan studeras närmare på annat sätt.
Boken innehåller välkända modeller såsom Maslows behovstrappa och SWOT-analys men även andra nyare mer okända modeller som Fikaindex och The sweet spot och modellerna varvas med korta personporträtt av användare eller upphovsmän.

Som helhet utgör boken en bra grund att stå på för den som letar efter en fungerande modell för ett eventuellt utvecklingsprojekt.
Helhetsbetyg: 5
- Louise Sverud / BTJ"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bästa modellen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Herrenadå! Vilken bra och vacker bok!
  Eva Stockfelt, 19 augusti 2016

  Hur många gånger har jag inte önskat att jag fått en enkel översiktvöver modeller och hur de kan användas flr olika syften! Tack. Så snygg den är också!

 2. Äntligen!
  Margit, 4 juni 2016

  Äntligen en handbok, som inte bara beskriver olika modeller utan också klargör när och hur man bäst använder dem.
  Illustrationerna interagerar på ett sätt som både förklarar och för tankarna vidare.
  Bläddrar man i boken är man fast. Läs, lär och njut!

 3. WOW!
  Frans, 30 maj 2016

  En bok som lockar till läsning! Vem vill inte på ett enkelt och överskådligt sätt hitta vägar att utveckla både sig själv och de miljöer man verkar i! Jag vill!

  Ett stort plus för snygg design!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • .främjaren

  Charlotta Rydholm

  Att främja fungerar på flera sätt. Det kan nog vara så att du någon gång har hört talas om härskartekniker. Det är tekniker som används när någon, genom makt, försöker bestämma över någon annan. Det är bra att känna till dem och att veta hur du sk...