Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
219
Utgivningsdatum
2017-10-10
Upplaga
1
Förlag
Lyfta Förlag
Dimensioner
220 x 180 x 15 mm
Vikt
603 g
SAB
Dok
ISBN
9789163942860
Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv (inbunden)

Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv

(15 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-10-10
179
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
ÄR DU TRÖTT PÅ ATT KÄMPA i uppförsbacke och motvind och att ständigt förlita dig på din egen viljestyrka, motivation och självdisciplin? Vill du lära dig ett SMARTARE och ENKLARE sätt att få det liv, och arbetsliv, du drömmer om?

Gunnel Ryner vänder upp och ner på den traditionella synen på utveckling och framgång, där allt handlar om dig själv, och visar hur du i stället kan SKAPA EN MILJÖ - med rätt människor, saker, platser, förutsättningar och idéer - som drar dig i den riktning du vill.

Med en mix av vetenskap, humor och träffsäkra exempel visar hon att lathet kan vara något bra och att RÄTT MILJÖ ÄR VIKTIGARE ÄN VILJESTYRKA. Du får också en konkret metod som gör det lätt och roligt att nå dit du vill, både i ditt eget liv och tillsammans med kollegorna på jobbet.

Gunnel Ryner är beteendevetare, föreläsare, organisationskonsult och coach. Med sina föreläsningar, workshops och coachingprogram har hon inspirerat tusentals människor att ta sig själva och sina verksamheter till helt nya höjder. "Den lata vägen till ett fantastiskt liv" är hennes andra bok.

"Njuter av hantverket bakom boken, såväl text, bild och layout - förutom ett innehåll som jag bara vill ropa: Äntligen! åt. En pärla jag hoppas ska bli tongivande länge nog för att stabilisera upp annat på området. Finns bara ett fel: Skulle ha kommit ut för 25 år sedan. ;)"
Titti Fabritius, lärare

"Inga floskler utan tydliga förklaringar och kloka verktyg. Den bästa bok jag läst på länge!"
Åsa Medin, enhetschef

"Det här är en bok som alla som vill skapa ett bättre liv bör läsa. Eller egentligen är det en bok man gör. Gör den!"
Micke Darmell, föreläsare, författare och rådgivare inom möten, gr8 meetings

"Jag har läst otroligt många självhjälpsböcker och ingen av dem har berört ämnet miljö!! Jag är helt chockad, för efter att ha läst Gunnel Ryners bok inser jag hur viktig del den är av våra liv och hur mycket jag kan vara med och påverka mitt liv på ett helt annat sätt. Älskar lättheten i texten och många aha-upplevelser."
Miia Herjonen, administratör/systemansvarig

"Återigen ger Gunnel Ryner oss en härlig dos inspiration. Denna gång spetsat med rent konkreta tips på vad och hur du kan göra för att få en miljö och vardag som garanterat kan få dig att må bättre. Läs o gört!!"
Peter Norell, konsult, fd bankchef
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv
 2. +
 3. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av idioter : hur man förstår dem som in... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Den lata vägen till ett fantastiskt liv - och arbetsliv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bok om livet
  Håkan Martin Rahlén, 8 december 2017

  Mycket klok bok med många konkreta och verkningsfulla tips. Enkla att följa och applicera i vardagen. En av dom topp 10 böcker jag läst i livet.

 2. Användbar bok
  Margareta Carlsson, 31 oktober 2017

  Bra bok! Jag uppskattade den mycket. Både sånt jag känner igen och lite nytt och allt presenterat det på ett annorlunda och lättillgängligt sätt. Gillar jag, hela formatet. Det blir väldigt överskådligt när man ser både sitt yttre och sitt inre liv som miljö. En bok att använda, ett redskap, både när man reflekterar kring sitt eget liv och ihop i arbetsgruppen på jobbet. Roligt! Jag vill gärna rekommendera den här boken.

 3. Ett verktyg även för föräldrar!
  Lena Johansson, 29 oktober 2017

  "Jag har med stort intresse och nöje läst Gunnel Ryners nya bok. Förutom att ha personlig nytta av innehållet har jag kommit att ha användning för hennes övningar och sätt att resonera i samtal med mina barn (unga vuxna). Att kunna hjälpa dem till insikter om vad som är viktigt på riktigt och vad de vill åstadkomma på olika lång sikt är en verklig tillgång som förälder. Nu vill jag läsa den en gång till för att befästa de nya insikterna!"

 4. Detta är den första boken på länge som jag läst...
  Tomas Silfverberg, 26 oktober 2017

  Nu har jag ju "läst" eller lyssnat på böcker i flera år.
  Men med denna boken så kom läsglasögonen fram och det var det värt. Det är underbart med en bok som väcker tankar och som blir injektionen för sköna diskussioner med nära och kära.
  Så kryp upp i soffan ta fram läsglasögonen och njut.

  Något som slår mig när jag läste boken var hur viljestyrka så ofta lyfts fram som ett exempel,
  och hur det gör att man själv lätt känner sig kass och värdelös.
  Med ny förståels... Läs hela recensionen

 5. Inspirerande & väcker viljan att påverka sitt liv
  Anna-Lena Fredriksson, 18 oktober 2017

  Gunnel får förändring att verka lustfyllt, roligt och enkelt. Hon gör mig nyfiken på vad jag kan åstadkomma just i mitt liv och på min arbetsplats... Hon beskriver en bra struktur med steg för steg för hur förändringar både på det personliga planet och på arbetsplatsen kan gå till. Hon styr läsaren till en positiv infallsvinkel med mjuk, vänlig och humoristisk ton men på ett seriöst och övertygande sätt. Detta gör att jag som läsare blir inspirerad att köra igång på en gång. Hur svårt kan det va?

 6. En bok som förändrar dig
  Margita Edström, 17 oktober 2017

  En inspirerande bok som sätter fokus på hur miljön påverkar såväl prestation som trivsel. Tips att markera sidor som väcker aha känslan eller det där ska jag göra. För livsstilsförändring blir det när insikterna kring mitt egna förhållningssätt landar.

 7. Försök inte ändra dig själv utan ändra din miljö!
  Carol Zésanne Lagerman, 15 oktober 2017

  Mitt råd är att du ser till att du har tid att helst sträckläsa den här boken och gör gärna understrykningar i den.
  "Dina tio miljöer" var bland det bästa jag har läst om. Jag ska genast sätta igång med mina. Jag behöver ändra mig nu för min egen framtids skull. Nu när jag har fått alla de verkligt viktiga redskap som man behöver så ser jag ser fram emot att få ett fantastiskt liv genom att ta den lata vägen dit! Jag älskar den här boken. Den kommer att förändra mitt liv! Fundera inte om du ska köpa den här boken - gör det!

 8. Ett livsförändrande budskap
  Birgitta Nilsson, 14 oktober 2017

  Den här boken ger insikter och väcker tankar som inspirerar till positiva livsförändringar. Plötsligt förstår jag hur lite som krävs för att göra stor skillnad. En fantastisk och energigivande bok. Efter att ha läst boken känns budskapet väldigt självklart och logiskt. Detta budskap borde komma alla till del, så klokt och viktigt är det. Dessutom är boken snygg och lättläst med läckra illustrationer och ett väldigt bra upplägg.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Gunnel Ryner

 • Släng problemglasögonen

  Gunnel Ryner

  VILL DU HA EN ARBETSPLATS PRÄGLAD AV STOLTHET, INSPIRATION OCH KREATIVITET där ni tillsammans når exeptionella resultat? "Släng problemglasögonen" är en inspirationsbok för dig som leder människor, samarbetar med människor, bor med männi...

Bloggat om Den lata vägen till ett fantastiskt liv -...