Ledarutmaningen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2018-06-01
Förlag
Vulkan
Medarbetare
Enö, Malin (form) / Andersson, Christian (form) / Andersson, Christian (foto) / Enö, Malin (foto)
Illustratör/Fotograf
Christian Andersson, Malin Enö
Dimensioner
230 x 192 x 12 mm
Vikt
347 g
ISBN
9789163972621
Ledarutmaningen (häftad)

Ledarutmaningen

Häftad Svenska, 2018-06-01
329
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
I ett modernt och komplext arbetsliv där vi ska uppnå gemensamma mål tillsammans krävs det moderna och modiga ledare. Ledare med en djup förståelse i människans drivkrafter och vad det är som skapar både välmående, högpresterande och framgångsrika medarbetare.

Ledarutmaningen är en bok för dig som chef med fokus på att börja "göra", att ta dig från tanke och vilja till faktisk handling. Att under sex veckor ge dig dagliga forskningsbaserade konkreta utmaningar för att förbättra ditt ledarskap, ett träningsprogram i ledarskap helt enkelt. Ett träningsprogram som kommer att få ditt ledarskap att glänsa och ge dina medarbetare oanade superkrafter, sprudlande stora leenden och skapa lysande resultat.

Det kommer att vara väldigt kul men också jobbigt, utmanande, ta tid och kanske lite skrämmande. Men i slutändan förbannat nyttigt. Både för dig, dina medarbetare och din organisation.

Författaren Johan Book har 20 års erfarenhet av organisations- och ledarutveckling, är smått galen i arbetspsykologiforskning och fullkomligen älskar positiva effekter. Han är också en av initiativtagarna till "Hej Engagemang", en nationell rörelse med främsta syfte att skapa ett mer engagerat och välmående Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarutmaningen
  2. +
  3. Ledarskap för förändring : mina 79 bästa misstag och annat värdefullt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ledarskap för förändring : mina 79 bästa missta... av Pontus Bodelsson (inbunden).

Köp båda 2 för 588 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ledarutmaningen