Jag Jaguar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
130
Utgivningsdatum
2019-04-25
Förlag
Svensk Sci Fi
Dimensioner
180 x 115 x 5 mm
Vikt
116 g
SAB
Hc
ISBN
9789163980107
Jag Jaguar (häftad)

Jag Jaguar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2019-04-25
139
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vad skulle du göra om du såg ditt eget ansikte på någon annan? Skulle du tro att du var galen? Skulle du bli galen?

Efter att ha sett sin dubbelgångare reser en ung man till Argentina. Där ser han en man knivhuggas på gatan och blir själv utpekad, vilket sätter honom i rörelse, in mot hjärtat av Amazonas regnskogar. Här möts han av förrädisk natur, bråddjupa vattenfall och den ständigt undflyende jaguaren som han blir alltmer besatt av. Efter att ha stiftat bekantskap med en shaman och den psykedeliska brygden Ayahuasca, upptäcker han att resan inte är vad han trott. Han möter återigen sin dubbelgångare och denna gång kan han inte fly.

Jag Jaguar är en suggestiv roman om att finna sig själv och vilka konsekvenser ett sådant möte kan få. Den handlar om sökandet efter jaget och om att jaga efter det som ligger bortom vår förståelse. Det här är en berättelse som inte bara skrapar på ytan kring de stora frågorna, utan låter läsaren gå vilse i identitetens och medvetandets mysterier. En drömsk saga som ger oss glimtar av andra sidor av verkligheten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag Jaguar
  2. +
  3. Noll plus noll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Noll plus noll av Teodor Werelius (häftad).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag Jaguar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En upplevelse
    Bokdjungeln , 31 oktober 2019

    Jag som har bott i x antal länder runtom i Centralamerika blev genast sugen att läsa denna bok när jag fick höra att den utspelar sig i Sydamerika. Jag kunde relatera till miljöerna som nämns i boken och därför tycker jag ännu mer om den. Men boken är speciell. Den tar läsaren med på en upplevelse som inte många böcker gör, och jag tror att man kommer få nya uppenbarelser och synvinklar efter varje gång man läser den och utefter vart man själv befinner sig i livet. Den är så djup och man önsk... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner