Din effektiva ledningsgrupp (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2019-01-01
Förlag
Urvision International AB
Dimensioner
169 x 239 x 12 mm
Vikt
559 g
SAB
Qbab
ISBN
9789163995590
Din effektiva ledningsgrupp (häftad)

Din effektiva ledningsgrupp

Häftad Svenska, 2019-01-01
419
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ulric Rudebeck är en internationell managementkonsult med ledningsgrupper som specialitet.
Den här boken är Ulrics samlade kunskap i praktisk form. Den innehåller ett tiotal fall och mer än 50 olika övningar du själv kan arbeta med direkt i din ledningsgrupp. Det finns också ett tiotal fritt nedladdningsbara mallar som du kan anpassa efter just era behov.

Ulric har hundratals olika ledningsgrupper och tusentals möten i sin erfarenhetsbas. Olika branscher, stora företag, små start-upps, familjeföretag, myndigheter, kommuner, universitet, politiska partier, intresseorganisationer och föreningar. Ulric har mött dem alla och hjälpt dem till ökad effektivitet i sitt ledningsgruppsarbete.
Ulric har varit chef på alla nivåer i företaget, internkonsult, externkonsult, forskat, arbetat internationellt, anställd på myndighet, drivit egna företag, varit talare på konferenser och skrivit böcker.
Med sin breda erfarenhet har han under de senaste 20 åren varit inriktad på ledningsgruppens effektivitet, roll och arbete, samt på hur företag och organisationer formar sin framtid.
Med hjälp av bokens tips, råd, och fördjupningar kan du snabbt öka produktiviteten i ledningsgruppens inre arbete. På sikt får du också en rejäl yttre effekt av ert arbete i organisationens värdeskapande.
Han delar här med sig sina bästa praktiska Hur-gör-du-verktyg för att du skall nå en hög proffsnivå på ert ledningsgruppsarbete.

Har du ambitioner med din ledningsgrupp så är den här boken för dig, praktisk,
resultatinriktad och lättläst. Lycka till.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Din effektiva ledningsgrupp
  2. +
  3. Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 10 EXTRA TIPS

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 1... av 100miljonersmannen (inbunden).

Köp båda 2 för 638 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulric Rudebeck

  • Glädjeskutt i ledningsgruppen

    Ulric Rudebeck

    Då är det här boken för dig. Med SIS Vägledning (SIS-WA3:2019) specifikt skriven för detta, gör du och ditt team en spännande resa. Med konkreta råd går du steg för steg systematiskt genom alla ledningsgruppens uppgifter, arbetsmoment och funktion...