Gigolon (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2022-01-12
Förlag
Tara publishing
Dimensioner
210 x 135 x 24 mm
Vikt
475 g
SAB
Hc
ISBN
9789163999239
Gigolon (inbunden)

Gigolon

Inbunden,  Svenska, 2022-01-12
259
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Gigolon Kan levereras innan julafton
Romanen GIGOLON för oss till den slutna världen av välbärgade kvinnor, intriger, sexscener och psykologisk manipulation. Det är en historia om egoistiska mäns fällor, hot och utpressning, manligt bedrägeri och den kvinnliga eviga strävan efter romantik och kärlek.

ALICIA är övertygad om att hon har gjort ett stort kap - äntligen har hon träffat den stora kärleken.

MARCEL söker målmedvetet en rik, medelålders kvinna och inriktar sig på status- och prestigeområdet Östermalm, en samlingsplats för Sveriges rikaste.
Han är född och uppvuxen i ett fattigt hem. Sitt liv i Sverige startar Marcel i ett invandrartätt område i Botkyrka - ett liv han snabbt ville bort ifrån. Marcel har sällan pengar med sig, han låter andra i sitt sällskap betala. Han är sparsam och kräver att varenda krona han lägger ut ska swishas tillbaka.

Meningen med livet för en sådan person är intima relationer med ensamstående förmögna kvinnor som kan ge dem själva ett rikt liv. För en sådan man är det lättare att lura och stjäla pengar från en förälskad kvinna än att tjäna sitt uppehälle ärligt.

Detta är en man med stora anspråk. Fysiskt arbete äcklar honom, men han vill leva bra. Rika, ensamstående damer med låg självkänsla förförs av gigolons charm och vackra utseende. För att hålla en sådan man bredvid sig är de redo för allt, inklusive deras herrars fullständiga underhåll.

Hur känner man igen en gigolo?

Tecknen på en gigolo inkluderar elegant utseende. Som regel ser en gigolo bra ut, inte bara för sin naturliga charm utan också för sitt välskötta utseende. En sådan man är alltid rakad, klädd i dyra kläder och luktar dyr parfym. En gigolo övervakar noga sitt utseende och strävar efter att vara som en Hollywoodstjärna, där en kvinna ser en legendarisk symbol och förkroppsligandet av de bästa maskulina egenskaperna. En sådan man är artig och vänlig samt visar tecken på uppmärksamhet. Kort sagt agerar han som en kvinnotjusare.

Det finns en uppfattning om att det endast i de högre kretsarna finns en speciell typ av "homo sapiens", betecknad av den franska klassikern som "gigolo" - en man som lever på understöd av kvinnor.

Men detta är långt ifrån fallet. I den moderna världen är denna typ av existens inte bara utbredd i alla samhällsskikt, utan uppfattas också av vissa individer som business.

Precis som i alla andra yrken, finner den beroende sig en "arbetsplats", använder aktivt erfarenhet, kunskap och intuition. Deras karriär börjar blygsamt och når inte alltid de högre kretsarna.

Svetlana Zabegajlova, psykolog
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gigolon
  2. +
  3. Far och mor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Far och mor av Arne Olofsson (inbunden).

Köp båda 2 för 485 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Arne Olofsson