Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Selma Falck (del 3)
Utgivningsdatum
2021-06-30
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789164243911

Mandelaeffekten E-bok

(14 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-06-30

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En brutal och svårstoppad våldsspiral

Politikern Linda Bruseth dödas på öppen gata utanför en fullsatt uteservering i Oslo. Hon är i det närmaste okänd för allmänheten. När skottet faller är hon tillsammans med sin vän Selma Falck som skadas i armen. Utgångspunkten för såväl polisen som press är därför att det var Selma som var målet för attentatet. Men snart visar det sig att alla har fel.

När en högt uppsatt domare hittas hängd och en regeringsmedlem dör under mystiska omständigheter anar Selma att det finns ett mönster i både valet av offer och mordmetod. Sökandet efter svar drar in henne i en kaotisk värld av myndighetsmissbruk, konspirationer och personliga tragedier. I en rå och skrämmande hämndspiral som verkar omöjlig att stoppa.

Mandelaeffekten är den tredje boken i serien med Selma Falck, f d stjärnadvokat, i huvudrollen. En fascinerande och angelägen thriller där Anne Holt visar sin osedvanligt skarpa blick och starka engagemang för det som sker i vårt samhälle idag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mandelaeffekten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa Selma Falck!
    -, 10 augusti 2021

    En återigen mycket bra bok av denna fantastiska författare. Sträckläst den och kan varmt rekommendera denna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne Holt