Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
103
Utgivningsdatum
2015-09-16
Upplaga
1
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Stenbeck-Ramel, Amelie (form) / Leo, Patric (form)
Dimensioner
290 x 270 x 22 mm
Vikt
979 g
SAB
Xqja(s)
ISBN
9789171263445
Sjung med Disney (inbunden)

Sjung med Disney

(14 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-09-16

Slutsåld

Musiken i Disneys filmer har blivit en självklar del av vår sångskatt. Men även om man gillar en sång är det inte alltid man kommer ihåg hela texten - och hur var det nu melodin gick? Lösningen finns i denna spelande bok. Här finns 23 älskade sånger från Disneys klassiska filmer med nyinspelat ackompanjemang - men sjunga får man göra själv. Här finns alltså både texter, noter och musik. Musiken är arrangerad av Martin Östergren, och i det rika ackompanjemanget finns bland annat piano, flöjt, saxofon, trumpet, fiol och gitarr.Mårten Blomkvist skriver om alla de filmer vars musik finns med i boken - en kavalkad av filmer från Djungelboken till Frost.Det här är en bok som kan sjungas av hela familjen - alla har ju en relation till dessa filmer. Så välkommen in i Disneys förtrollande värld. Tryck på knappen och sjung!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Sjung med Disney. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. rolig bok för hela familjen
  Helena, 18 januari 2016

  Kul bok med låtar man känner igen över flera decennier. Kvaliteten på musiken trodde jag skulle vara bättre dock...
  Några sidor har redan släppt lite från ryggen, lite minus.
  Mycket bra att kunna koppla in hörlurar!

 2. Omtyckta låtar
  Mormor , 11 januari 2016

  Mycket bra. Mitt barnbarn älskar boken. Spelade låtar hela kvällen efter att hon fått boken. Bra också för mig att höra melodierna och se texterna.

 3. Så himla kul!
  Sofia, 12 december 2015

  Jag älskar Kalle Ankas julafton och här finns alla dom låtarna plus en massa andra. Sjukt bra bok! Jag sitter faktiskt och sjunger själv ibland!!!!

 4. Fin bok
  Linnéa, 9 december 2015

  Jag har alla de tidigare böckerna med musikspelare och de rekommenderas varmt. Den här boken är lite svårare att sjunga med för mig faktiskt.. Även för barnen. Alla sångerna är ju från disneys underbara filmer, jätte vackra bilder i boken, men denna är tyvärr den boken vi sjungit minst ur. (vi har sångstund varje kväll efter sagan). Vi hänger inte riktigt med och barnen kan inte texterna så bra, kanske blir bättre när de blir större om grejen fortfarande är rolig. Finns flera låtar ur Frost med kan tilläggas, är ju populärt.

 5. Så kul!
  Margaretha, 2 december 2015

  Det här är den bästa sångboken av alla! Jag växte upp med alla dom här filmerna och sångerna är liksom en del av mig. Vi har så kul med den här boken, framför allt barnen men också jag

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Sjung med Disney