Glutenfritt - gott och enkelt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2022-01-20
Upplaga
3
Förlag
Jure Förlag
Dimensioner
238 x 170 x 22 mm
Vikt
720 g
SAB
Qca
ISBN
9789172238671
Glutenfritt - gott och enkelt (inbunden)

Glutenfritt - gott och enkelt

Inbunden,  Svenska, 2022-01-20
289
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Glutenfritt - gott och enkelt Kan levereras innan julafton
Glutenfritt - gott och enkelt är boken för personer med celiaki (glutenintolerans), för deras släktingar och vänner och för andra, som är intresserade av celiaki och glutenfri bakning. Här beskrivs på ett enkelt men ingående sätt celiaki, gluten och skillnaden mellan att baka med och utan gluten.

Boken är fullmatad med recept på många olika sorters matbröd - från hönökakor och korvbröd till knäckebröd, kavring och surdegsbröd. Här finns också recept på kakor, bullar, kex, pajer, pizzor, våfflor och frukostflingor. Boken kompletteras med många värdefulla tips om bakning och förklarande information om en mängd olika ingredienser.

Recepten i boken kan med lätthet följas även av personer, som i vanliga fall bakar med gluten. Kanske vill man överraska sin gäst med hembakat glutenfritt?

Margareta Elding-Pontén föddes i Lund 1966 och disputerade i kemi 1997.Hon har sedan sin celiakidiagnos 2004 ett stort intresse för forskningen inom celiakiområdet. Med denna bok vill hon sprida både kunskap om celiaki och sin bakglädje med filosofin att matbröd ska vara saftigt, gott och hållbart. För det är enkelt att baka gott glutenfritt efter recepten i denna bok. Margareta här även givit ut barnboken Lotta och Tarm-Ludde.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Glutenfritt - gott och enkelt
  2. +
  3. Baka gott utan gluten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Baka gott utan gluten av Jessica Frej, Maria Blohm (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Margareta Elding-Pontén

  • Lotta och Tarm-Ludde

    Margareta Elding-Pontén

    I Lotta och Tarm-Ludde får vi följa Lotta som har celiaki och samtidigt lära känna Tarm-Ludde och hans stora familj som bor i tunntarmen. Boken är en fackbok i sagoform som på ett lekfullt och lättbegripligt sätt ger en förståelse för sjukdomen ce...