Pojke försvunnen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (374.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Maria Wern (del 8)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2010-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789173133678

Pojke försvunnen Ljudbok

(52 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2010-10-21

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Underliga ting sker på Katthamra gård. Amiral Hägg går sin vakt klockan fyra på morgonen vare sig han är levande eller död. I skogen med de förvridna träden kan man gå vilse för att klockan stannar och kompassen slutar att fungera. Det kan bero på Bysen eller på De små under jorden. På sådana saker och på den tyska minsveparen Albatross, tänker Andreas Nilsson ,9 år, när han cyklar från kyrkogården med en stulen dödskalle fastklämd på sin pakethållare. Tillsammans med sin bror har han upptäckt en hemlighet vars konsekvenser ingen kan ana...
Charlotta Nilsson, Andreas mamma, känner en ständig oro för sina barn, oavbrutet söker hon upp läkare för att få veta att de inte bär på någon dödlig sjukdom. Symptomen är många. Andreas har oförklarliga blåmärken och feber, Amanda andas inte som hon ska. Är Charlottas oro befogad eller är hennes ständiga kontakt med vården en sjuk hjärnas rop på hjälp? Är det rent av så att hon gör sina barn sjuka? Andreas äldre bror ligger begravd på Östergarns kyrkogård. Den verkliga dödsorsaken blev egentligen aldrig klarlagd.
Strax före midsommar får polisen på Gotland in en anmälan om att Andreas Nilsson försvunnit från en fest i Herrviks fiskeläge. Sökandet efter den försvunne pojken för polisen till grottorna i berget ovanför Östergarnsskola. Där har skolbarn i alla tider ristat sina namn. och kriminalinspektör Maria Wern en upptäckt: två namn med ett hjärta omkring. Gammal kärlek rostar aldrig, eller är det precis det den gör?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pojke försvunnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ok.
    -, 15 maj 2024

    Ok, lite långtråkig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson