Vänskap & varma tassar: Berättelser om människans bästa vän (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2018-03-07
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Medarbetare
Paborn, Sara (förf.) / Stoor, Stina (förf.) / Werkelid, Carl Otto (förf.) / Zimmergren, Klara (förf.) / Zweigbergk, Helena von (förf.) / Hagen, Karin (form)
Dimensioner
195 x 152 x 20 mm
Vikt
336 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789173379670
Vänskap & varma tassar: Berättelser om människans bästa vän (inbunden)

Vänskap & varma tassar: Berättelser om människans bästa vän

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2018-03-07
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Fin presentbok med kärleksförklaringar till människans bästa vän!

Visste du att det finns fler hundar i Sverige än barn under sex år, att Beatles-låten A Day in the Life innehåller ett ljudspår som bara hundar kan höra och att det finns statistik på att hundägare skrattar mer än andra människor? Hunden fyller många funktioner i våra liv: sällskap, vakt och tröst. De hjälper oss att hitta knark, svamp och mögel. De vallar våra får och vaktar våra gränser. Och de finns där för att vi människor ska få komma ut på dagliga promenader, att ha någon att prata med och en varm päls att dra handen igenom.

I den här boken delar några av Sveriges mest uppskattade författare och skribenter med sig om sitt liv med hund. De berättar om den villkorslösa kärleken, glädjen i vardagen och insikter om livet de har fått tillsammans med sin fyrfota vän. Det är en rolig och varm bok som också innehåller stråk av sorg, och den speglar den unika relationen mellan hund och människa som funnits sedan urminnes tider.

Boken vänder sig till hundägare, till dig som går i hundtankar eller rent av undrar vad tjusningen med en hund egentligen är. Kanske hamnar också boken i händerna på en och annan kattmänniska som därmed kan omvändas.

Boken är illustrerad av Karin Hagen. Medverkande skribenter: Majgull Axelsson Göran Greider Johan Hilton Anneli Jordahl Martin von Krogh Sara Paborn Stina Stoor Carl Otto Werkelid Klara Zimmergren Helena von Zweigbergk
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »