Stefans lilla gröna (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2018-05-17
Upplaga
1
Förlag
Leopard Förlag
Medarbetare
Andersson, Jeanette (form) / Andersson, Jeanette (foto)
Dimensioner
240 x 191 x 20 mm
Vikt
761 g
SAB
Qdd
ISBN
9789173437837

Stefans lilla gröna

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-05-17
308
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Som nybliven morfar fick Stefan Sundströms dröm om självförsörjning ny kraft giftfri mat, glada lamm och nyttigare tomater. Odlingsintresset hade hängt med länge och ur ett rikt bildmaterial föddes idén till den första boken i vad som kommit att bli en serie om kärlek till det gröna och hur vi värnar vår relation till maten. I Stefans lilla gröna bjuder sångaren och låtskrivaren Stefan Sundström med oss till Mälardalens rika mylla. Det blir en berättelse om de små stegen mot ett större oberoende, de små stegen som förändrar våra liv och om hur vi kan utvinna det mesta ur det vi har tillhands. Stefans lilla gröna är en uppdatering av den storsäljande utgåvan från 2010, med nytt förord och gratisrecept-samling - "There is nothing like a free lunch". Bilderna är tagna av Jeanette Andersson, fotograf som i många år följt och dokumenterat Stefans liv och arbete i trädgårdar, fiskebåtar och på scen. Stefan Sundström är mångfaldigt prisbelönad vispopartist sedan 30 år. Han har släppt sexton musikalbum och fyra böcker, och medverkat i tv och film. Hans stora intressen förutom musik och skrivande är odling, husbehovsfiske och framställning av livsmedel. Och snus.

Jeanette Andersson är Stefans hovfotograf, frilans med inriktning på artister, reportage och kokböcker. Både Stefans lilla gröna och Stefans stora feta röda har belönats med årets kokbok 2010, respektive årets köksträdgårdslitteratur av måltidsakademien 2017.

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stefans lilla gröna
 2. +
 3. Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda av Matthew Perry (pocket).

Köp båda 2 för 387 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stefans lilla gröna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. fantastisk bok
  Lova Helgåsen, 12 januari 2024

  otroligt mysig bok om självförsörjning och matnyttigheter och annat gott, från den egna täppan, i komposten och i köket Älskar den här boken

 2. Självhushållning ett sätt att leva!

  Stefan Sundström skräder inte orden i denna bok om att välja utanförskapet och odla eget. Många exempel på förbisedda resurser tas upp i boken och teori om komposter som ju är grunden för jordens kvalitet. En fantastisk läsupplevelse med fina okonventionella illustrationer. Kramar Ann-C.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stefan Sundström