Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2017-10-19
Förlag
Libris förlag
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
138 g
SAB
Dokb
ISBN
9789173875493
Det kommer att gå över : en överlevnadsguide och tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje (pocket)

Det kommer att gå över : en överlevnadsguide och tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-10-19
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jag vet att du inte vill bli slagen i huvudet med ett käckt 'det blir bättre', men jag skulle vilja få viska till dig 'det kommer att gå över'. Det svåra, det nästan omöjliga är att inse det när man är mitt i eländet Men det går över.
Ur boken

Boken kallades först för "Maggans lilla svarta". Men med tiden blev det allt tydligare att den borde heta Det kommer att gå över. För kanske är det det viktigaste när vindarna blåser kalla, att få höra någon viska kärleksfullt det man själv inte orkar våga tro på.

Det kommer att gå över är en överlevnadsguide och tröstebok. Det är en bok för dig som är deppad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med livsglädjen. När livet känns insvept i ett gråsvart töcken och du inte kan få stopp på det mentala gråtregnet - då vill den här boken fungera som ett paraply.

Maggan Hägglund är frilansjournalist och har varit chefredaktör för tidningen Tara. Libris har tidigare gett ut hennes böcker Njutningsparadoxen - ökad livskvalitet med ett glas mindre, Maggans lilla starksköra och Drunkna inte i dina känslor, som hon skrivit tillsammans med Doris Dahlin.

"Maggan Hägglund skriver från hjärtat, och det känns rakt in i mitt eget hjärta. Jag känner mig omfamnad och omhändertagen, utan att det blir ett daltande."
Emilia Bringlöv, Litteraturmagazinet

Recensioner från nätet:
"Jag grät när jag läst klart den här boken. Som utmattad känner jag igen mig och får goda råd med lätta ord. Det är ok att känna som man gör, det är ok att vara nere, det är inte mitt fel och det går att komma vidare. Lagom lång text för en trött hjärna."
Lotta

"Mjuk text av en person som förstår på djupet hur det är, utan att vältra sig i självömkan. Vackra bilder att dröja sig kvar vid när man ibland inte klarar av mer än att just det."
Sanna
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det kommer att gå över : en överlevnadsguide och tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje
 2. +
 3. Tröstebok för dig som är deppig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tröstebok för dig som är deppig av Elsa Janni (häftad).

Köp båda 2 för 304 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det kommer att gå över : en överlevnadsguide och tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa vännen i svåra tider!
  M, 15 juni 2021

  Denna bok säger sig själv vara en tröstebok och jag kan inget annat än att hålla med. Fylld med tips, råd, citat och fina bilder så är det inget annat än en liten paus i en jobbig vardag. Ibland bläddrar man bara och ibland läser man, beroende på vad man orkar i stunden. Denna bok borde finnas i allas bokhylla!

 2. Det kommer att gå över
  Lena Jonsson, 1 januari 2021

  Tänkvärda ord i lagom långa verser och stycken när man inte orkar läsa så mycket på en gång. Att läsa lite då och då.

 3. Perfekt
  anibas, 13 september 2019

  Detta är mitt fjärde år som jag kämpar med depression och trodde bokstavligen
  att jag var den ända. Kände mig så ensam och att ingen runt omkring mig kunde förstå mig
  eller mina tankar men denna boken öppnade upp så många dörrar och har hjälpt mig kämpa varje dag.
  Rekommenderar verkligen denna bok.

Visa alla 3 recensioner