Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2017-10-19
Förlag
Libris förlag
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
138 g
SAB
Dokb
ISBN
9789173875493
Det kommer att gå över : en överlevnadsguide och tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje (pocket)

Det kommer att gå över : en överlevnadsguide och tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje

(5 röster)
Pocket Svenska, 2017-10-19
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Jag vet att du inte vill bli slagen i huvudet med ett käckt 'det blir bättre', men jag skulle vilja få viska till dig 'det kommer att gå över'. Det svåra, det nästan omöjliga är att inse det när man är mitt i eländet Men det går över.
Ur boken

Boken kallades först för "Maggans lilla svarta". Men med tiden blev det allt tydligare att den borde heta Det kommer att gå över. För kanske är det det viktigaste när vindarna blåser kalla, att få höra någon viska kärleksfullt det man själv inte orkar våga tro på.

Det kommer att gå över är en överlevnadsguide och tröstebok. Det är en bok för dig som är deppad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med livsglädjen. När livet känns insvept i ett gråsvart töcken och du inte kan få stopp på det mentala gråtregnet - då vill den här boken fungera som ett paraply.

Maggan Hägglund är frilansjournalist och har varit chefredaktör för tidningen Tara. Libris har tidigare gett ut hennes böcker Njutningsparadoxen - ökad livskvalitet med ett glas mindre, Maggans lilla starksköra och Drunkna inte i dina känslor, som hon skrivit tillsammans med Doris Dahlin.

"Maggan Hägglund skriver från hjärtat, och det känns rakt in i mitt eget hjärta. Jag känner mig omfamnad och omhändertagen, utan att det blir ett daltande."
Emilia Bringlöv, Litteraturmagazinet

Recensioner från nätet:
"Jag grät när jag läst klart den här boken. Som utmattad känner jag igen mig och får goda råd med lätta ord. Det är ok att känna som man gör, det är ok att vara nere, det är inte mitt fel och det går att komma vidare. Lagom lång text för en trött hjärna."
Lotta

"Mjuk text av en person som förstår på djupet hur det är, utan att vältra sig i självömkan. Vackra bilder att dröja sig kvar vid när man ibland inte klarar av mer än att just det."
Sanna
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det kommer att gå över : en överlevnadsguide och tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje
  2. +
  3. Drunkna inte i dina känslor : en överlevnadsbok för sensitivt begåvade

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drunkna inte i dina känslor : en överlevnadsbok... av Maggan Hägglund, Doris Dahlin (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Det kommer att gå över : en överlevnadsgu...